Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen

Daglig leder for Sprek Holding AS, og eier av to treningssentre på Innherred. Har overordnet ansvar for strategi, kompetanse- og produktutvikling. Jobber som personlig trener og gruppeinstruktør på både Sprek Verdal og Sprek Levanger. Startet hennes første jobb på treningssenter i 1996 (Sola Racketsenter), og har vært aktiv styrkeløfter i perioden 1992-2003, og hatt Toppidrettssenteret som base siste 5 årene.

Etablerte Sprek i 2003 (åpnet 2.januar 2004), og har siden det jobbet heltid med drift og utvikling av treningssenter. Utdannelse fra NIH Fitness deltid. Nestleder i styret til Virke Aktiv Helse, og har totalt 8 år som styremedlem der. Er norsk representant i CEN WG2 som har utarbeidet NS-EN 17229 – europeisk standard for drift av treningssenter, og er leder av den norske speilgruppa i Standard Norge.

«The technology from Technogym is a significant due to its motivational factor for both our members and employees. The solutions professionalize and quality-assure our training offerings and services, foster a sense of belonging, and create greater loyalty» – Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen

anne-sigrid-stiklestad-christoffersen-qicraft