Timebeskrivelse – CONNECTED EXPERIENCE CONVENTION 2018

Timebeskrivelse – CONNECTED EXPERIENCE CONVENTION 2018

LØRDAG 21. APRIL

GROUP CYCLE

11:00-13:00 – FTP TEST (20 MIN)  
Martin Bonnvie-Svendsen

Martin guider oss gjennom hvordan man gjør en FTP-test.
Deretter får du oppleve hans foredrag – WATTKODEN

14:00-16:00  – OSLO CRIT
Jessica Clarèn

16:00-18:00 – HARMONI
Trude Flø Johnsen

Dette er ein sykkeltime utan «kjas og mas». Her er det behagelig og motiverande musikk, og vi held intensiteten på effektivt nivå. Du kan nytte timen som ei god restitusjonsøkt, eller som ei avkobling frå ein hektisk kvardag. Ta ei pause frå livet «in the fast lane» og bli med på ei reise gjennom azurblå hav, til fargesprakande nordlys, og til ein stad litt utanom allfarveg.

Workshop: Målsettinga med workshopen er å gi deltakarane eit godt grunnlag til å starte eigne konseptbaserte sykkeltimar. Spørsmål til diskusjon: Korleis differensiere gruppetimar basert på

Dette er ein sykkeltime utan «kjas og mas». Her er det behagelig og motiverande musikk, og vi held intensiteten på effektivt nivå. Du kan nytte timen som ei god restitusjonsøkt, eller som ei avkobling frå ein hektisk kvardag. Ta ei pause frå livet «in the fast lane» og bli med på ei reise gjennom azurblå hav, til fargesprakande nordlys, og til ein stad litt utanom allfarveg.

Workshop: Målsettinga med workshopen er å gi deltakarane eit godt grunnlag til å starte eigne konseptbaserte sykkeltimar. Spørsmål til diskusjon: Korleis differensiere gruppetimar basert på aspirasjonane? Kva definerer en BALANCE – sykkeltime? Korleis bygge opp ulike konseptbaserte gruppetimar. Handouts til alle som deltar på workshopen.


GROUP CLASS 

11:00-13:00 Les Mills – SH`BAM
Ragnhild Lien

Med sin enkle, men seriøst hete dansemoves er SH’BAM den perfekte timen for deg som ønsker å stramme opp og samtidig frigjøre STJERNEN i deg – selv om dans ikke ligger naturlig for deg. Musikken er basert på populære hits fra hitlistene, dansemusikk fra verdens hotteste nattklubber, velkjente remix og moderniserte latinolåter. SH’BAM er en virkelig gøy og sosial måte å trene på.

14:00-16:00 Les Mills – BODYBALACE
Ragnhild Lien

BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.

16:00-18:00 Les Mills – GRIT Power
Michael Steenhouwer

Les Mills GRIT® Strength får dig att ge allt och lite till. Du använder dig av skivstång, viktplattor och kroppsviktövningar för att maximera din muskelstyrka. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja dina gränser med en coach vid din sida som peppar och motiverar dig genom hela passet.


ÅRETS NYHET – SKILLRUN™

11:00-13:00 – SKILLRUNNER
Rory Knight

14:00-16:00 – STRONG RUN
Rory Knight

16:00-18:00 Running up the hills
Ann Kristin Eie

Bli med å løp en effektiv økt hvor intervallene er lagt opp som pyramide og motbakke. Du bestemmer selv farta men forbered deg på å bli utfordret.

 


SKILLMILL

11:00-13:00 – DEVELOP YOUR POWER
Helene Nes

Power kan defineres som evnen til å utvikle kraft og er en viktig del av det å forbedre muskelstyrken din. Skillmill er et unikt verktøy som kan brukes av hverdagshelter og toppatleter. Denne timen timen består av 60 minutter med effektiv, funksjonell trening med høyt tempo. Timen vil fokusere på måter vi kan utvikle kraft i våre funksjonelle bevegelsesbaner.

Workshopen vil dreie seg om hvordan man kan sette sammen øvelser og økter både for individuelle og i en gruppesetting.

14:00-16:00 – SKILLS &THRILLS
Charlotte M.S. Karlsen

At trening er moro vet vi fra før, men kan det virkelig bli så moro at man glemmer at man trener? Det er det denne timen skal forsøke å få til ved å ta i bruk noen atypiske elementer og små overraskelser underveis. Knyt skoa godt, for dette blir det fart i!

16:00-18:00 – SHAPE YOUR SKILLS
Bastian Stoermann – Næss


SKILLROW

11:00-13:00 – ROW, PLAY AND ACHIEVE GOOD RESULTS
Sigve Christoffersen

14:00-16:00 – RO SOM EN VERDENS MESTER
Tore Foss/Kent Andersson

16:00-18:00 – RACE YOUR BEST BUDDY TROUGHT THE WATER
Tore Foss/Kent Pettersson


HIIT

11:00-13:00  – TREN SOM EN HÅNDBALLPROFF
Karoline Dyhre Breivang

14:00-16:00 – MOVERGY
Norberto Lacourt

16:00-18:00 – SHAPEING
Norberto Lacourt


FOREDRAG FOR EIER/SENTERLEDER

11:00-13:00  –  WELCOME TO THE FUTURE
Farhad Jabbari

Vad är det senaste inom svenska träningsindustri och på vår marknad? Vilka trender är det senaste och kan vi förstå dagsläget bättre genom statistik och data? Finns det några paralleller mellan de svenska trenderna och de globala? Vilka är trendsättarna och hur kan vi möta konsumentens förväntningar i mötet med kunden? Har den digitala tsunamin en påverkan även på vår bransch och är vi redo för de krav som ställs?

Dessa är några av de frågor som reflekteras över under föredraget ”Welcome to the Future” med Farhad Jabbari. Farhad är idag koncernchef för Qicraft/Technogym i Norden som är exklusiva distributörer av produkter från det italienska varumärket Technogym och kompletterar detta med relevanta tjänster och lösningar. Han har arbetat i företaget under senaste 4 åren där han startade som vd i Sverige. Han har under senaste 4 åren varit väldigt aktiv i dialogen med olika typer av aktörer från alla branschens hörn men försökt också hitta paralleller och likheter till andra branscher.

Foredraget varer i 90 min.

14:00-16:00  – TEKNOLOGI SOM MÅL ELLER VIRKEMIDDEL
Anne Sigrid Christoffersen

Sprek Treningssenter Verdal og Levanger har for lengst oppdaget mulighetene ny teknologi gir for å utvikle kundereisen og øke medlemmenes lojalitet.  Daglig leder Anne Sigrid Christoffersen deler sine erfaringer og forteller mer om senterets vinneroppskrift for å ta vare på medlemmene. 

16:00-18:00 – BOUTIQUE FITNESS IN LONDON 
Rory Knight


FOREDRAG FOR PT/INSTRUKTØRER

14:00-16:00 – APPARATER VERSUS FRIVEKTER
Martin Norum

16:00-18:00 – LØFTETEKNIKK
Anne Sigrid Christoffersen

Anne Sigrid har bakgrunn som idrettsutøver på høyt internasjonalt nivå. Med 37 medaljer fra VM og EM i styrkeløft i perioden 1993 til 2003,

3 kongepokaler og flere tidligere verdensrekorder i knebøy for sin vektklasse, har hun en solid bakgrunn for å gi medlemmene og PT-kundene sine unik oppfølging i teknikk og treningsmetoder innen styrketrening. 

 

 

SØNDAG 22.APRIL

GROUP CYCLE

09:00-11:00 –  Les Mills SPRINT
Michael Steenhouwer

30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). LES MILLS SPRINT™ är ett utmanande högintensivt träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå.

12:00 – 14:00GØY PÅ SYKKEL
Øystein Lillesand

Trening skal være gøy! Ved hjelp av inspirerende musikk, morsomme konkurranser og masse godt humør, skal Øystein ta deg med på en treningsøkt du sent vil glemme! Denne timen passer for deg som vil ha det gøy på trening – glem det du til vanlig forbinder med innesykling; dette blir en helt ny opplevelse!

14:00-16:00  – BURN YOUR ASS OFF!
Trude Flø Johnsen/Kjell Olav Engen

Trude og Kjell Olav snudde sykkelsalen på hodet under Connected Experience Convention I 2017 da de kjørte Gøy, gøyere, gøyest med paljetter, musikkvideoer og dance moves på sykkelen! I år har de satt seg som mål å snu sykkelsalen på hodet med en ny aspirasjon: SHAPE. Dette er timen for deg som er mer opptatt av energiforbruk enn energiøkonomisering. Trude og Kjell Olav kan love deg en berg – og dalbane av en time som kommer til å få deg til å gispe etter luft, svette som en gris og utfordre kapasiteten din. Vi kan love deg 3 ting: du kommer til å ha høy puls (men ikke nødvendigvis høy wattproduksjon), du kommer til å oppleve stor variasjon igjennom hele timen, og sist, men ikke minst: Trude og Kjell Olav kommer til å overraske deg også i år!


GROUP CLASS

09:00-11:00 – YOGA True Transformation – if you want it!
Jannike Pedersen

Ashtanga Yoga – en fysisk, individuell praksis i gruppe.  En fin koordinasjon av pust, asana, (fysiske stillinger) og konsentrasjon vekker den indre ilden som setter fart på transformasjonen. De fleste som oppsøker yoga, gjør det med en fysisk tilnærming til praksisen, men det er transformasjonen som gjør at de fortsetter å praktisere.

Ashtanga yoga praktisert regelmessige over tid gir et rolig sinn, og bedre perspektiv livet. Bonusen er en yogakropp – en perfekt balanse mellom fleksibilitet og styrke.

 Workshop: Hvordan lykkes med yoga på ditt senter, eller hvordan lykkes med å undervise på treningssenter.

12:00 – 14:00  – SHAPE & MOVE
Sølve Sundrehagen

Intervallbasert kondisjonstime på stepkasse som utfordrer hjertet, mobiliteten og kroppsvektstyrken. Timen passer for alle som liker høypulstrening til drivende musikk.

14:00-16:00 – DANCE YOUR ASS OFF
Sølve Sundrehagen

Slipp deg løs til heftige beats og kjenn på nattklubbfølelsen. Enkle-å-følge dansetrinn som gir deg den ultimate festfølelsen!


ÅRETS NYHET – SKILLRUN™

09:00-11:00 – RUN BABY RUN
Jessica Clarèn

 

12:00-14:00 – BLI TRENT AV EN TOPPLØPER
Ingvill Måkestad Bovim

Få tips til hvordan du kan bli en bedre løper, både teknisk og ved smartere trening. Vi kjører en økt hvor alle vil få personlig tilbakemelding på teknikk og tips til smarte mølleøkter.

14:00 – 16:00 KORTINTERVALLER MED KRAFT
Yngvild Elvemo

Yngvild kommer til å gjennomføre en løpeøkt som inneholder korte intervaller òg motstandsløping.


SKILLMILL

09:00-11:00 – POWER CHALLENGE
JOHAN ANDERSSON

12:00-14:00 – TEST YOUR SKILLS WHILE HAVING FUN
Bastian Stoermann-Næss

14:00-16:00 – TRAIN YOUR BODY LIKE YOU REALLY MEAN IT
Johan Andersson


SKILLROW

09:00-11:00 – ROW YOUR SELF IN SHAPE
Kjetil Borch

12:00-16:00 – RACE THROUGH THE WATER LIKE A CHAMPION
Kjetil Borch

14:00-16:00 – GØY PÅ VANNET
Sigve Christoffersen


HIIT

09:00-11:00  – SIRKELTRENING ALA TOPPTRENING
Trude Flø Johnsen

12:00-14:00 – GET YOUR BODY IN SHAPE
Johan Andersson

14:00-16:00 – FUNKTIONAL 3D STRENGTH FOR ATHLETES
Jessica Clarèn


FOREDRAG FOR EIER/SENTERLEDER

09:00-11:00 – Hva kan tradisjonelle sentre lære seg av Boutique Studios?
Norberto Lacourt

14:00-16:00 – HVORDAN LYKKES MED DIGITAL MARKEDSFØRING
Anette Rasmussen

16 – FUTURE IS VIRTUAL
Michael Steenhouwer fra Les Mills


FOREDRAG FOR PT/INSTRUKTØRER

09:00-11:00  – Hvordan trene inn riktig løpsteknikk og hvordan forebygge løpsskader
Knut Jæger

Knut har lang erfaring fra hva det vil si å trene riktig. Hans foredrag vil omhandle hvordan trene inn riktig løpsteknikk og hvordan forebygge løpsskader.

12:00-14:00  hvordan balansere en sunn, aktiv hverdag og få mest mulig ut av treningen din?
Ingvill Måkestad Bovim

Er klinisk ernæringsfysiolog, kokebokforfatter, TV-programleder og foredragsholder. Hun har erfaring fra hvordan balansere en sunn, aktiv hverdag og få mest mulig ut av treningen din? Dette foredraget gir deg verktøy til hvordan du eller dine kunder skal legge opp kostholdet for å oppnå gode resultater med treningen.

14:00-16:00  – SONETRENING – Utholdenhetstrening som virker
Espen Tønnessen

Hva er optimal dosering av utholdenhetstrening?
Hva er gode øktmodeller, og god treningsstyring?
Løpsteknikk i teori og praksis.
Hva kjennetegner en god løpsteknikk?
Hvordan utvikle en optimal løpsteknikk?


Meld deg på i dag!!!

timebeskrivelse-connected-experience-convention-2018-qicraft