TECHNOGYM MASTER TRAINER

Bruk våre kompetansepersoner for å utvikle deg selv eller dine ansatte. De er her for deg.

Technogym Master Trainers er våre produkt og løsningsspesialister i Technogym treningsutstyr.

Alle våre trenere har PT utdannelse, er fysioterapeuter, Helse og treningsterapeuter eller tilsvarende.

Kompetansen er høy og de har alle lang erfaring innen senterdrift, sin PT-virksomhet 

og bruker vårt treningsutstyr daglig. 

Kurs og opplæring for bedrift

Trenger du å oppdatere dine ansatte eller deg selv på treningsutstyret i ditt treningssenter, din bedrift, hotell eller helseforetak, er våre Technogym Master Trainere den rette for oppgaven. Har du nylig investert i Technogym treningsutstyr sørger vi for at du innehar den riktig kompetansen for riktig og best bruk.


Våre trenere holder kurs og opplæring i alle våre produkter, formater og digitale løsninger.

De har lang erfaring med å holde workshops for treningssentre, bedrifter og helseforetak over hele landet, og besitter solid kompetanse i alle Technogym løsninger.

Kurs og opplæring for privatperson

Er du privatperson og har investert i treningsutstyr hjemme? Visste du at du kan leie en av våre Master Trainere, hjem til deg som Personlig Trener? Du får full opplæring i treningsutstyret, og tilhørende digital teknologi. Du velger selv hvor mange timer du ønsker og hvilke produkter du trenger opplæring i. Våre Personlige trenere kan også hjelpe deg med å sette opp skreddersydde treningsprogram og veilede deg mot dine treningsmål.

Vår kompetanse er din trygghet

Våre master trainers

Kjell Olav Engen

Kjell Olav Engen er utdannet fysioterapeut, samt at han utdanner sykkelinstruktører for Fitness deltid ved Norges Idrettshøgskole. Han er opptatt av mestringsfølelse og treningsglede. Dette danner bærebjelkene i hans undervisning. Kjell Olav er en populær instruktør på flere av Nordens store treningseventer og gir deg en sykkelopplevelse utenom det vanlige.

Kjell Olav Engen

FYSIOTERAPEUT, FORELSER, SYKKELINSTRUKTØR

Hæge Fagerhus Asak

Hæge har bachleorgrad i fysisk aktivitet og helse, ved Norges Idrettshøyskole og grunnutdanning i ledelse, administrasjon og coaching fra BI i Oslo. Hæge har jobbet som personlig trener i 15 år – SATS, Elixia, Family Sports Club, Pilates Room. Hæge er også sertifisert spinning- og pilatesinstruktør, samt gruppetrener med 13 års erfaring.

HÆGE FAGERHUS ASAK

MASTER TRAINER, PT, GRUPPEINSTRUKTØR

JOHAN ANDERSSON

Johan er Utdannet PT og har jobbet som personlig trener siden 1998, i SATS, ELIXIA og Evo. Han har også jobbet som fotball- og håndballtrener i flere år. Johan Holder foredrag og workshops i blant annet basetrening, baseøvelser, PT-salg, funksjonell trening og alternativ trening på blant annet NIH.

JOHAN ANDERSSON

FORELESER OG PT

Anne Sigrid Christoffersen

Anne Sigrid har over ti års erfaring på internasjonalt toppnivå innen styrkeløft. Hun har drevet Sprek Trening AS, bestående av to treningssentre siden 2004. Og jobber i dag som daglig leder, kosthold- og treningsveilder, PT og gruppeinstruktør. Hun har tidligere sittet i styret til Virke Trening, og er fortsatt representant i den europeiske arbeidsgruppen for kvalitetsstandarder for treningsbransjen.

Anne Sigrid Christoffersen

Master trainer, PT, kostholdsveileder og sykkelinstruktør

BASTIAN STOERMANN-NÆSS

Bastian har et bredt og trygt kompetansegrunnlag. Han har jobbet i flere ulike deler av treningsbransjen, som har gitt han en unik og inngående forståelse for bransjen, trening og helse. Bastian har tidligere jobbet i Evo og Qicraft, og er i dag gründer i selskapet PTX.

BASTIAN STOERMANN-NÆSS

MASTER TRAINER, PT, STRENGHT COACH

INGE THOMAS RAVLO

Inge Thomas Ravlo er PT med spesialisering innen ernæring og treningsfysiologi. Han har høyere utdanning innen trening, ernæring, økonomi og medisinske fag og har en sammensatt fysiologisk kompetanse fra USa, Sverige og Norge. Hans spesialitet er medisinsk treningsterapi, skadeopptrening, forebygging og vekttilpasning.

INGE THOMAS RAVLO

MASTER TRAINER, PT, MEDISINSK TRENING
technogym-master-trainer-produktspesialist-f-produktveiledning