Referanse - Bedrift

TV2 Bergen

FotoMariam Eltervåg Cissé

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Ikke bare er TV2 en av våre største kilder til nyheter, men de har også valgt å bruke Technogym til utrustningen av sine treningslokaler i både Bergen og Oslo. Og når de skulle flytte inn i de nye lokalene i Media City Bergen var det ingen tvil om at de måtte ha nytt treningslokalet.

Men veien til en aktiv hverdag for de ansatte i TV2 Bergen har vært lang., Takket være pågangsdrivere fikk de til slutt et eget senter på arbeidsplassen. En av disse pågangsdriverne var Mathias Davidsen. Han jobber i IT-avdelingen til TV2 i Bergen og var en av dem som sto på i to år for å til det treningsopplegget de har på TV2 i dag.

Det første jeg spurte om da vi skulle bytte lokaler var om det skulle være et treningsrom på arbeidsplassen. Og etter to år med arbeid og møter med ledelsen fikk vi det endelig. I dag er en tredjedel av de ansatte en del av treningstilbudet vi har skapt, og ledelsen har valgt å investere enda mer i dette på grunn av effekten på det psykososiale miljøet på jobb

Mathias Davidsen

Planen var å få til et felles treningssenter for alle bedriftene på huset, men det gikk ikke. Så etter mye om og men fikk Mathias og flere av hans kollegaer TV2 med på laget om å få til et treningstilbud på arbeidsplassen, kun for ansatte i TV2. Noe Mathias forklarer at resten av huset angrer bitter på i dag. Veien har vært lang. I første omgang var det uaktuelt på grunn av pris. Men etter hvert fikk Mathias ledelsen på glid, og i dag har de et supert treningsrom som blir flittig brukt.

Treningsrommet har blitt et knutepunkt for de ansatte i TV2 Bergen. Her er vi TV2-ere som hjelper andre TV2-ere med å holde hverandre i form. De løper for eksempel opp og ned alle trappene i bygget her. Og av de rundt 300 ansatte i TV2 Bergen er det 100 som er aktive i tilbudet som de har på sitt arbeidssted. Det har hatt en positiv innflytelse på det psykososiale miljøet her på arbeidsplassen, at nå er det dialog på tvers av avdelingene.

I dag kjenner vi hverandre på tvers av avdelingen, i motsetning til hvordan vi hadde det i de gamle lokalene. Og dette takket være trenings-initiativet vi har fått til her.

Mathias Davidsen

Mathias forklarer at han ble tipset om Qicraft via en venn, og at tilbudet fra oss var det beste alternativet fordi det samme tilbudet gjaldt i TV2-husene i både Bergen og Oslo.

Vi har hatt et strålende samarbeid, alle de ansatte er kjempe fornøyde med utstyret. Og da vi åpnet treningssenteret var det representanter fra Qicraft som ga oss en innføring i de forskjellige apparatene.

Mathias Davidsen

Det er takket være dugnadsåndene blant de ansatte at de i dag ikke bare fikk treningsrommet, men at de også kan tilby de andre ansatte diverse PT-timer og oppfølging. Mathias forklarer at de har flere gruppetimer i uken, alt i regi av engasjerte ansatte på arbeidsplassen.

Av utstyr har TV2 Bergen valgt dette: