Referanse - Hjemme

Treningsutstyr som en del av innredningen

FotoHimlafoto

Hjemmegymmet ble en del av det stilige interiøret

Hva gjør du hvis du ikke har et eget rom for treningsstudioet ditt hjemme? Du sørger for at treningsutstyret får en like opplagt plass som all annen fin innredning så klart. For Alexandra Järgren som er glad i trening, var det en enkel avgjørelse å innrede hjemmetreningsrommet som en del av stua.

Treningsprofilen og personlig trener, Alexandra Järgren, har lenge jobbet med trening og er en av grunnleggerne av Sthlm Bootcamp Factory, som hun i dag driver sammen med sin kollega og nå medeier Charlotte Lardinger. I tillegg til å drive en bedrift, inspirerer hun også tusenvis av mennesker daglig på Instagram-kontoen sin. For Alexandra er trening en livsstil og å ha treningsutstyr hjemme har alltid appellert til henne. Dette fordi hun vet at det letter treningen og gjør at hun fortsatt kan være hjemme med barna, men likevel få gjennomført treningen.
Alexandra  Järgren

“Valget falt på Technogym fordi de leverer utstyr av absolutt høyeste kvalitet samtidig som designet er enestående. Jeg ser mitt hjemmegym mitt hver dag og er så glad for hvor vakkert det er. Treningsutstyret motiverer meg til å trene nesten hver dag og mange ganger får til og med gjestene treningstrang når de kommer hit.”

Fokus på kvalitet

Hjemmegymmet består av treningssykkelen Skillbike og tredemøllen Myrun. Alexandra forklarer hvorfor de valgte å satse på nettopp dette:
Styrke er viktig men det er kondisjonstreningen som krever mye tid og for oss har det gjort det enormt mye enklere å kunne sitte og sykle et langt pass eller stå og løpe på tredemølle om kvelden når barna sover og du kan kanskje ikke komme deg til treningsstudioet eller utendørs for å komme deg til treningen. Kvalitet er alltid viktig, men akkurat når du skal kjøre store treningsmengder og lange økter vil jeg si at det er direkte avgjørende. Hvis du vet at utstyret ikke er komfortabelt, vil du rett og slett ikke trene på det. I tillegg tilbyr Technogym flere digitale løsninger som gjør at de lengre treningsøktene føles mye lettere å komme seg gjennom. Du kan ha både coachledede timer, drømme deg bort i magiske utemiljøer eller hvorfor ikke sjekke ut siste episode av Netflix-serien du følger.

Utstyr som ikke forstyrrer naboene

Bor du i leilighet må du tenke litt på naboene. Like viktig som at utstyret er komfortabelt er det at det også er «stille» og ikke forstyrrer andre.
MyRun er en av de mest stillegående tredemøllene på markedet og en treningssykkel er, sett fra et lydperspektiv, et trygt valg når det kommer til treningsutstyr hjemme.Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer
Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer
Vil du også ha treningsutstyr hjemme?

Vi hjelper deg gjerne med å designe ditt treningsrom etter dine behov og forhold. 
Kontakt oss gjerne!