Referanse - Hjemme

Trening hos Carolina og Patrik Klüft

FotoQicraft - Technogym

Ekteparet Klüft tilbyr effektiv trening for privatpersoner og bedrifter

Mange kjenner nok til Carolina og Patrik Klüft fra før av. Begge to har lange og fremgangsrike idrettskarrierer bak seg.
I dag arbeider de fortsatt begge to med trening og på tomten sin har de designet et treningsrom som benyttes både av ungdommer på elitenivå og vanlige mosjonister.

Carolina Klüft oppnådde sine største fremskritt innen syvkamp. Hun har fortsatt Europarekord på 7 032 poeng samt juniorverdensrekord i syvkamp. 22 år gammel ble hun den yngste friidrettsutøveren gjennom tidene til å vinne samtlige fem internasjonale gullmedaljer: olympisk, verdensmesterskap (innen- og utendørs) samt regional (Europamesterskap, innendørs- og utendørs).

Patrik Klüft var i begynnelsen av 2000-tallet Sveriges beste stavhopper. Han slo igjennom i 1998 da han satte svensk rekord med 5,77. Største framskrittet kom under VM i Paris 2003, der Klüft tok sin personlige rekord 5,85 og tok bronsjemedalje.

Trening er fortsatt en viktig del av hverdagen

Selv om idrettskarrierene er over for Carolina og Patrik så er trening og fysisk aktivitet fortsatt noe de begge to brenner for og jobber i dag med. Carolina er i dag virksomhetsleder for Generation Pep som er en veldedig organisasjon som ble lansert av kronprinsesse paret 2016.  Hensikten er å forene bedrifter, organisasjoner og allmennheten, slik at de kan spre kunnskap og engasjement rundt barn og ungdommers helse.

For et par år siden tok Carolina og Patrik steget med å selge sin villa sør i Stockholm og flytte til Järvsö i Hälsingland.
Vi i Qicraft fikk gleden av å besøke paret, snakke om trening og deres hjemmegym.

Hei Carolina og Patrik, hvordan havnet dere i Järvsö?
– Vi havnet her i Järvsö gjennom gode venner. Vi hadde vært på besøk noen ganger og fastnet her fordi vi likte stedet så godt. Siden førte det ene til det neste.

Dere har installert et hjemmegym i en egen bygning på tomten deres. Hva er tanken bak gymmet og hvordan skal dere bruke det?
-Tanken med treningsrommet er å kunne tilby eksklusiv trening til gjester og bedrifter som er interessert i å få treningsglede og profesjonell hjelp.
Vi har hatt alt fra fokuserte eliteutøvere til glade mosjonister som gjester. Utover trening tilbyr vi opplevelser, utdanning og forelesninger.

Hva var viktig for dere når dere skulle velge treningsutstyr?
-Vi ville ha treningsutstyr som kan levere til eliteutøvere som trener med oss men også utstyr som mosjonisten har glede av.

Hvorfor valgte dere Technogym? 
Vi opplever Technogym som overlegent profesjonelle med høy kvalitet på både produkter, service og varighet. Tredemøllen Skillrun fraTechnogym er ett bra eksempel på en slikt produkt syntes vi.

Treningsrommet ekteparet Klüft har innredet inneholder foruten Skillrun, romaskinen Skillrow og en Olympic Half rack. De har også frivekter og annet mindre utstyr som kan brukes til å sette sammen en effektiv treningsøkt.

Hvordan har samarbeidet med Qicraft fungert?
-Helt fantastisk! Vi er så fornøyde og håper på å samarbeide mer fremover. Vi kunne ikke ønsket oss en bedre leverandør eller en bedre kundebehandling.

Vi i Qicraft er glade for å være en del av ekteparet Klüft sin satsning på trening og på aktivering av mennesker. Vi ønsker Carolina og Patrik lykke til med deres viktige arbeid!