Referanse - Sport

Jokerit hockey

FotoTechnogym

 

Treningsstudioet til det finske hockey laget Jokerits har fått seg et skikkelig løft over sommeren. Senteret på Hartwall Arena har fjernet store deler av det gamle utstyret og har blitt erstattet med toppmoderne og høyteknologisk treningsutstyr fra Technogym.

Trener staben til Jokerit ville etter den forrige sesongen utvikle treningen og treningsmulighetene utenfor isen, og så den perfekte samarbeidspartner i Qicraft/Technogym til å oppfylle målet.  I løpet av sommeren avsluttet prosjektet og nå ser vi resultater i form av et toppmoderne trenings- og rehabiliteringsanlegg for en klubb hvor kravene til fasiliteten er på det høyeste nivået.

Treningsutstyret og fasilitetene utenfor isen er svært viktige for vår virksomhet og for progresjon på isen. Med vårt nye anlegg har vi klart å forbedre vår evne til å nå toppen

Jukka Jalonen, hovedtrener Jokerit

Hero Mali, Jokerits fysiske trener sier at utstyret de har valgt bidrar til å kunne trene spillernes generelle fysikk, men ved hjelp av for eksempel SKILLMILL har de muligheten til å trene spesifikt. Ved hjelp av skjermene får de se kraft utvikling samt hastighet.

Alt utstyret er toppklasse, og nå kan vi virkelig si at vi har et profesjonelt treningsstudio.

Hero Mali, fysisk trener Jokerit

I videoen nedenfor vil du se hovedtrener Jukka Jalonen fortelle oss om meningen med det nye treningsstudioet og hvilke utstyr laget har valgt.