Referanse - Treningssenter

Premium treningssenter i Finland tiltrekker seg kunder med opplevelsesbasert trening

TekstRonny Pettersen

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Premium treningssenter bringer luksus og fellesskap sammen

King4Fit er et premium treningssenter i Kuninkaanmäki, Vantaa, Finland som tilbyr sine kunder en høykvalitets- og engasjerende treningsopplevelse. I tillegg til et treningsstudio med topp moderne treningsutstyr, blir kundene bortskjemt med coaching, yoga, andre små gruppetimer og guidede treningsøkter på et personlig plan. I de lekre lokalene er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Her er interiøret og treningsutstyret  håndplukket for å gi en eksklusiv, men harmonisk atmosfære.

Kvalitetstjenester for en mindre kundebase

Drømmen om å eie et eget treningssenter ble realisert så snart gründerpartneren og lokasjon var på plass. Sammen med sine ektefeller ønsket Aino-Kaisa Komulainen og Tony Strömsholm å bygge et treningssenter som ikke var som alle andre. I tillegg til å kunne gi medlemmene den beste treningsøkten, ønsket de en atmosfære som ville gi et pusterom fra hverdagens stress, og samtidig by på et snev av luksus. Området hvor treningssenteret var planlagt var et fasjonabelt villastrøk, og tanken var å etablere et treningssenter med kvalitetstjenester som rettet seg mot en spesifikk målgruppe. 

«Vi drømte om å skape et fellesskap. I stedet for å sikte mot de store massene hvor du kun blir en i mengden, ønsker vi å tilby kvalitetstjenester som motiverer på et mer personlig plan, og som skaper et unikt og sosialt fellesskap», sier Aino-Kaisa.

Beslutningen og motet til å satse på en mindre kundegruppe kom etter mye planlegging og kartlegging av den potensielle kundegruppen i område.

I samarbeid med en partner, ble visjonen til virkelighet

For å sette vår sterke visjon til livet,så vi et behov for en kompetent partner som kunne ta ideene videre fra idéboken til virkelighet. Vi så også et behov for en partner vi kunne støtte oss på i fremtiden, for å videreutvikle konseptet. Qicraft ble valgt som en partner, og ble fra tidlig en sparringspartner som hjalp oss med design og muligheter. Treningsutstyret vi landet på er valgt med fokus på å tilby best mulig ytelse og allsidighet. 

"Technogyms løsninger var allerede kjent for oss, så vi var allerede overbevist om det var eneste riktige valget for et treningssenter i premiumsegmentet. Helt ærlig vurderte vi ikke engang andre alternativer, da vi ikke kunne se at det var noen" Uttaler Tony.

Hver detalj betyr noe, og alt er nøye valgt ut når det kommer til interiøret hos King4Fit. Materialvalgene, fargene og den duse, behagelige lyssettingen skaper en balansert og eksklusiv atmosfære.

Aino-Kaisa og Tony setter også pris på at treningsutstyret vedlikeholdes gjennom samme partner. Dette gjør at gründeren kan fokusere på å drive sin egen kjernevirksomhet. Den korte responstiden for tjenesten er absolutt viktig, ettersom en sømløs opplevelse for kundene er viktig.

Individuelle tjenester og fellesskap gjennom digitale løsninger


King4Fits ro-studio er et godt eksempel på å skape et unikt fellesskap mellom medlemmer. Her har mange av medlemmene oppdaget en helt ny måte å trene på, og tørr å utfordre seg selv i og konkurrere i lagidretten. Ved hjelp av Technogyms virtuelle løsninger kan kunder også trene i studioet på egenhånd og bli guidet virtuelt av noen av verdens beste trenere. At du ikke er avhengig av å ha en fysisk instruktør på plass i hver time gir et stort mulighetsrom til å sette opp timer gjennom hele dagen, noe som igjen gjør det mer tilgjengelig for flere.

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

Kunder ønsker også å bli ivaretatt utenfor treningssenteret, hvilket blir mulig med Technogyms MyWellness app. Dette systemet og applikasjonene gir en sømløs opplevelse og er en viktig del av King4Fits servicepakke til kundene. Det gir mulighet for trening i små grupper, innlogging på alle maskiner og loggføring av treningsdata. I tillegg  gir det også kundene mulighet til å følge deres eget personlige treningsprogram. Når en kunde av ulike årsaker ikke har mulighet til å komme til treningssenteret, kan de enkelt trene hjemmefra med virtuelle treningsprogram via MyWellness app.

King4fit about qicraft aino

““Sammen med Qicraft blir det mulig å tilby personlige tjenester for hver kunde. I tillegg til at vi har skapt et unikt fellesskap. Under hele prosessen, men også nå i ettertid får vi gode ideer og tips til hvordan vi kan forbedre driften".”

Aino-Kaisa Komulainen-Määttä
ENTREPRENEUR, KING4FIT

Pionerarbeid krever mot og god planlegging

Aino-Kaisa og Tony opplever  at de får gode ideer og inspirasjon fra Qicraft til å videreutvikle sine tjenester, og treffe kundenes ønsker. Vi streber etter å alltid være et skritt foran i vår virksomhet og alltid treffe kundenes behov. Men det å være i forkant krever kontinuerlig utvikling av tjenester, sterk kjennskap til kundene og tilby de tjenestene som overgår kundenes forventninger. 

King4fit technogym tony

““Technogyms løsninger, er fremtiden her og nå. Med Qicraft får vi også mest utbytte av de ulike løsningene, og kan gi våre kunder et enda bedre tilbud".”

Tony Strömsholm
ENTREPRENEUR, KING4FIT

Aino-Kaisa og Tony har flere verdifulle tips til de som planlegger å åpne et treningssenter. Å ha en klar og tydelig visjon er første steg. Du må tenke nøye over hvem du ønsker å rette deg mot. Alle eller ønsker du å skreddersy tjenester mot en mer spisset og eksklusiv kundegruppe? Hva verdsetter kundene? Hvordan kan du fortsette å møte deres behov og oppfylle forventningene deres i fremtiden? Aktivitetene skal være skreddersydd for å møte kundenes forventinger, og overgå de hver gang.

Å satse på, og åpne et treningssenter i premiumsegmentet krever at du holder på din visjon, og har mot til å systematisk følge opp planen. «Velg en god partner som kan gjøre visjonen til virkelighet, sammen med deg» Uttaler Tony.


Helt fra begynnelsen har gründerne bak King4Fit stolt på sin egen visjon om å skape et premium treningssenter.