Referanse - Sport

Paris Saint-Germain

TekstHenrik Geelmuyden

FotoTechnogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

I begynnelsen av 2016 inngikk Technogym en toåring avtale som inkluderte å utstyre PSGs treningsanlegg med det beste treningsutstyret på markedet. Avtalen innebærer at klubbens tre profesjonelle lag skal trene med Technogyms utstyr.

 

I mer en 30 år har vi jobbet side om side med verdens beste idrettsutøvere for å hjelpe dem oppnå best mulig for å kunne prestere på det høyeste nivået innenfor sin idrett. Det gleder oss å kunne bidra med vår kunnskap om Sports Performance til Paris Sain-Germain. Ved å utstyre deres fasiliteter håper vi å kunne bidra til klubbens fremtidige suksesser.

Nerio Allessandri, grunnlegger og CEO Technogym

 

Paris Saint-Germain har dermed besluttete å samarbeide med en mildt sagt kjent bedrift innenfor sport og treningsverdens. Technogym har som kjent samarbeidet med OL i Rio, Oracle Racing, FC Barcelona, Ferrari, Chelsea FC, AFC Ajax, FC Inter, AC Milan, Liverpool FC og Juventus.

Klubbens fasiliteter er utstyrt med blant annet produkter fra Kinesis-serien, Excite-treningsutstyr, styrkemaskiner fra Selection samt frivekter med Pure Strength.

 

 

Allez PSG!