Referanseprosjekter - Hotell

Nordic Choice Hotels

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Vi er stolte av å være eksklusiv leverandør av treningsutstyr til Nordic Choice Hotels Group, som totalt består av tre kjeder; Comfort, Quality og Clarion, samt 16 frittstående hoteller. Selskapet investerer i mangfold for at gjestene skal kunne få akkurat den hotellopplevelsen som tilfredsstiller deres behov, ønsker og lommebok. Totalt har kjeden 187 hoteller spredt over fem land.

Clarion Hotel er et lukusvaremerke som innreder alle sine hotell med mye kunst og design. Disse hotellene er plassert i Norge og Sveriges største byer, samt ved flyplasser.

Clarion Collection har mange forretningsreisende som sine kunder. For eldre gjester er disse hotellene ofte et naturlig valg, da de oppfattes som roligere enn mange andre byhotell.

Quality Hotel er sentralt plassert i mindre byer, eller utenfor større byer. De har et stort fokus på konferanse, men i helger og ferier er det barnefamilier som står i sentrum.

Comfort Hotel har ca 30 Comfort Hotel i Norge, Sverige og Litauen. Hotellene ligger ofte sentralt i byer, og markedsfører seg som et lavprisalternativ.