Intility skaper fremtidens arbeidsplass med hjelp av Technogym

Fremtidens arbeidsplass tilbyr treningsmuligheter med førsteklasses kvalitet

 

En arbeidsplass som fremmer velvære og inspirasjon er mer og mer avgjørende for bedrifter som vil engasjere sine ansatte og tiltrekke nye talenter.  IT-bedriften Intility har tatt et ambisiøst steg mot å skape en arbeidsplass der helse og velvære er i fokus. Som en del av denne satsningen har de implementert et topp moderne treningsrom med treningsutstyr fra Technogym. 

Kvalitet, teknologi og innovasjon integreres i treningsløsningene

 

Visjonen om et treningsrom på arbeidsplassen vokste frem basert på ønsket om å forme et arbeidsmiljø der medarbeiderne ser frem mot å være. For å inspirere medarbeiderne til å velge treningsrommet på jobben fremfor eksterne treningssentre innså Intility vekten av å tilby en opplevelse utenom det vanlige.Intilitys beslutning om valget av Technogym var basert på deres kjennskap til Technogym som leverandør av kvalitet, design og innovasjon. Både ansatte og ledere ønsket seg det beste som var å få tak i så da ble valget enkelt. 

 

Utover høykvalitets maskiner har de også satset på teknologi og benytter flere av Technogyms innovative digitale løsninger. Her finnes blant annet dedikerte løp- og spinningsoner der digitale gruppetreningstimer holdes flere ganger i uken. Disse øktene er faste og svært satt pris på av de anstatte. Medarbeiderne har tilgang til Technogyms treningsapp Mywellness, som anvendess både til å booke plass på timer og for å følge egen treningsutvikling. 

Treningsrommet oppmuntrer flere til aktivitet 

 

  • Intility innså tidlig at engasjerte og aktive medarbeidere presterer bedre på arbeidsplassen. De har lenge hatt løpegrupper, men ville nå utvide tilbudet av treningsmuligheter for å  gjøre aktivitet mer tilgjengelig for alle. Et dedikert wellness-område med dusjer og håndkleservice bidrar til å gjøre trening enklere.
  •  
  • Av Intilitys 550 ansatte sitter nesten 500 av dem på hovedkontoret i Oslo. Av disse er 350 innom kontoret hver dag, og imponerende 180 av dem benytter treningsfasilitetene regelmessig. I gjennomsnitt bruker cirka 30 personer treningsrommet daglig, noe som tydelig vitner om dets popularitet blant de ansatte.

Styrketrening

Treningssykler

 

Crosstrainers

Tredemøller

En populær møteplass og konkurransefordel i rekrutteringen

 

Intility erfarer at det stilrene treningsrommet ikke bare innebærer helsefordeler, men det fremmer også samholdet. Utover at rommet er utrustet med topp kvalitetsutstyr, er det designet med en estetikk som ligner et femstjernes hotell. Dette har økt trivselen og gjort det til en sentral møteplass for de ansatte. Treningsrommet er blitt en avgjørende faktor for å gjøre Intility til en attraktiv arbeidsplass og det markedsføres aktivt i rekrutteringsprosesser. 

 

 

Intilitys investering i å skape et  tilltalende arbeidsmiljø er et tydelig bevis på deres engasjement for å skape en arbeidsplass der man trives og vil være. Denne satsningen forbedrer ikke bare helse og prestasjoner, men det gir Intility en unik fordel når det gjelder å tiltrekke og beholde talenter, og det befester deres posisjon som ledende innen IT-sektoren. 

 

Se inspirerende bilder under og les gjerne mer om flere av våre kunders løsninger her

La oss hjelpe deg med deres treningsrom

Send oss en melding via skjemaet under og fortell om ditt prosjekt. Det kan være treningsrom eller integrering av treningsløsninger  i arbeidsmiljøet. Våre konsulenter kommer til å kontakte deg så snart som mulig for å hjelpe til med design og implementering. 

intility-qicraft