Referanse - Hjemme

Hvordan integrere trening i boligens oppholdsrom?

FotoVeera Kurittu

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Hvordan integrere trening i boligens oppholdsrom?

Hvordan kan skape et vakkert treningsstudio som går i stil med både interiør og naturomgivelser? Dette ble oppdraget til interiørarkitekt Maarit Vuore, da hun tegnet fire eneboliger i Luonnonmaa våren 2022. Boligene er økologiske, og består av bærekraftige materialer som inngår i de forskjellige treningsrommene.
myrun juoksumatto kotikuntoilu
"Da jeg ble kjent med treningsutstyret til det italienske selskapet Technogym, kom det frem at disse til og med kan plasseres på de beste stedene i hjemmet. De var så vakre," sier Maarit Vuori, administrerende direktør og interiørdesigner av Southwest Houses.

På den tiden jobbet Maarit med et hus som skulle ferdigstilles til Boligmessen, med beliggenhet på en av messens mest fantastiske landskap. Store vindusflater, åpent landskap og romslighet gjorde det mulig å skape innbydende treningsfasiliteter like ved oppholdsrommene.


Selv om hjemmetrening har blitt en mer naturlig del av hverdagen, plasseres treningsrom ofte adskilt fra andre oppholdsrom, for eksempel i en kjeller eller garasje. Det er imidlertid også mulig å integrere trening som en del av boligens oppholdsrom når du velger utstyr av tilstrekkelig kvalitet, og med et elegant utseende.

Maarit Vuori

Relaterte produkter
KINESIS Personal

TechnogymKinesis - KINESIS Personal

Les mer
asuntomessut technogym qicraft kotikuntoilu
Relaterte produkter
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Les mer

Inkluder treningsdrømmen i designfasen

For en interiørarkitekt er det viktig å skape en helhet som er både harmonisk og behagelig for øyet. Dette står sentralt for kundens totalopplevelse, og i etableringen av velværefølelse i hjemmet. En interiørdesigner vet i midlertidig sjelden hvordan en bør ta hensyn til plassering av treningsutstyr for praktisk bruk og vedlikehold. Derfor er det viktig å ha et nært samarbeid med en leverandør når treningsrommet utformes.

En fagperson vet å finne visuelt passende løsninger til hjemmet, men i utformingen av treningsrommet er det også nødvendig å definere kundens behov. Det er der Technogym-representanten spiller en viktig rolle. Jeg ble også overrasket over at det finnes løsninger selv for små rom.

Maarit Vuori

"Vi får det beste resultatet i samarbeidet mellom to fagfolk. En interiørarkitekt eller arkitekt tar seg av det visuelle utseendet til rommet, og en Technogym-representant som sørger for at plasseringen tar hensyn til kravene til utstyr og nødvendig opplæring» - velværespesialist Elisa Aunola Qicraft.

 

Technogyms Home wellness-konsept

Technogym er produsent av treningsutstyr av høy kvalitet, og har mottatt flere designpriser. Visjonen er å aktivisere mennesker, og tilrettelegge for en sunn hverdag i hjemmet. Hvitevareløsningene fullfører interiøret i hjemmet, og skaper rom som forbedrer både fysisk og psykisk velvære.

I et hjem som verdsetter design faller valget ofte på Technogyms Personal Line-serie. Apparatene har et luksuriøst utseende, og er utviklet i samarbeid med den kjente arkitekten og designeren Antonio Citterio. Citterio har samarbeidet med kjente merker som Iittala, Hermés og Vitra møbler. Personal Line er en kraftig kombinasjon av stilig design og banebrytende teknologi og kraft. Utstyret bringer hjem en eksepsjonell personlig treningsopplevelse.


Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer