Referanse - Treningssenter

Et tydelig konsept kan føre til at du skiller deg ut

FotoDaniel Fredriksson

Et besøk hos treningskjeden NTC handler om mer enn bare trening. De har et ønske om å skape en helhetsopplevelse, og en moderne plass der alle føler seg velkommen. Med et tydelig konsept, og høy kvalitet på personal og treningsutstyr tilbyr de en løsning der fellesskap og treningsglede står i sentrum. 

 

Målet er å skape treningsglede og fellesskap 

NTC startet i august 2017, da Titti og Håkan Cerwall sammen med Jonas og Charlotte Carlén overtok foretaket fra tidligere eier. Visjonen var tydelig fra start, og baserte seg på deres brennende interesse for trening og helse.

NTC består idag av fire treningsanlegg, og foretaket har 23 ansatte hvorav noen av de ansatte er selvstendig næringsdrivende.

Titti NTC – träningsglädje

“Vår tanke og visjon fra begynnelsen har vært basert på vår egen brennende interesse for trening og helse. Viljen til å formidle treningsglede på et høyt nivå sammen med våre medlemmer, og skape et anlegg det du opplever følelsen av felleskap, kunnskap, profesjonalitet og glede. »

Titti Cederwall
Deleier, NTC

 

Tyngde i å skille seg ut i treningsverden

Å skille seg ut i treningsverden er viktigere enn noensinne, for det åpnes stadig nye treningsanlegg. Treningsanleggene må derfor være tydelige på sitt tilbud og produkt, slik at det skapes forventning hos eksisterende og potensielle medlemmer.

NTC ønsker å skille seg ut ved å tilby høy kvalitet på utstyr og personal, og at medlemmene føler seg ivaretatt:

Vi på NTC er trygge om at vi står sterkt rent kunnskapsmessig, og vi vil alltid skal søke videreutvikling for oss selv som individer og trenere, for å kunne videre formidle dette til våre medlemmer. Dette bidrar til at du alltid kjenner deg trygg og ivaretatt hos oss. Dette er vår viktigste grunnstein. Vi opplever at markedet ofte handler om tidspress, og  «trening for treningens skyld» uten nødvendigvis å ha en tanke bak, og at det kan mangle engasjement og til og med kunnskap på forskjellige anlegg som i retur går ut over medlemmer.  Der er vi sterk i tro på vår modell, der glød, interesse og kunnskap er vårt største fokus! At du som medlem blir sett og ivaretatt er også en viktig faktor for at medlemmer blir værende som medlemmer, forteller deleier Titti Cederwall

 

NTC Kista – et heftig boutiquekonsept

Treningstilbudet på Volt er fremtredende når en besøker NTC Volt i Kista. Der er det stort anlegg med fire forskjellige treningsboutiquer under samme tak, og som medlem kan du enkelt velge hvilken type trening du ønsker. De fire treningsboutiquene tilbyr:

 

Gruppetrening

Medrivende, gøy og effektiv gruppetrening. For å kunne betjene flere klasser i løpet av døgnet tilbys det også virtuelle gruppetreninger som er integrert i den ordinære gruppetreningsplanen.

Styrketrening
Tren på egenhånd, eller sammen med en personlig trener i det stilrene treningsstudioet.

HIIT- trening

I bootcamp-hjørnet tilbys utfordrende økter som kan kjøres sammen med instruktør, treningskamerater eller på egenhånd. HIIT-seksjonen består av tredemøllen  Skillrun i kombinasjon med treningsbenken Technogym bench.

Biocircuit – sirkeltrening
Biocircuit tilbyr alle medlemmer kvalitativ styrketrening som er trygg, sikker og utfordrende uansett nivå. I løpet av den første økten går brukeren gjennom de rette innstillingene sammen med en instruktør. Etter det behøver brukeren kun å logge seg inn på sirkel-økten, og maskinen vil tilpasses automatisk. Brukeren guides gjennom de forskjellige øvelsene, og alle treningsdata lagres i etterkant.

Titti Cederwall forklarer hvorfor de valgte Biocircuit:

Det å kunne trene kvalitativ styrketrening på en trygg og sikker måte er en av årsakene til at vi valgte å satse på Biocircuit. De mange mulighetene til enestående trening, og ikke minst den tøffe og skånsomme måten å trene utviklende på. Biocircuit gir fantastisk merverdi for kunden, sammen med et riktig høykvalitetsprodukt. 

Medlemskap tilpasset etter mål byr på nye inntektsmuligheter

De fire boutiquene tilbyr fleksible medlemskap, og bygger på hva medlemmer selv ønsker å ta del i.  For øyeblikket tilbyr NTC Volt Biocircuit-trening til alle medlemmer i løpet av en periode, med den hensikt å bistå med en enkel måte å trene effektivt. I fremtiden kommer Biocircuit som et tilleggsprodukt som medlemmer selv velger om de ønsker å tilføye til sitt medlemskap.

Tanken er også å bruke Bicircuit som en behandlingsmåte fremover, der de sammen med naprapat eller fysioterapeut hjelper pasienter å håndtere trening, og til å bli et utøvende treningsmedlem etter endt behandling.