presseomtaler Qicraft - technogym

Finansavisen

Frister det med en sykkeltur i de franske alpene? Hva med New York Marathon? Nå kan alt gjøres hjemmefra. Nordmenn investerer i treningsutstyr som egentlig har vært forbeholdt Olympiatoppen.

hjemmegym presseomtale

Aftenposten


Linda Larsen Nalbant (54) hevet taket for å skape sitt drømmerom for tren og zen. Nå punger nordmenn ut for å «flytte» treningssenteret hjem.

treningsindustrien dior og technogym

Treningsindustrien

Technogym og Dior har inngått et eksklusivt samarbeid og lanserer en fasjonabel serie med treningsprodukter for hjemmetrening.

Klikk.no


Folk har fått øynene opp for at hjemmegym er et godt alternativ. Jeg tror at det har tvunget seg litt frem hos flere grunnet pandemien, og at det har vært i vinden en stund også som supplement til annen aktivitet. Å kunne trene hjemme er praktisk og mer gjennomførbart for flere travle mennesker og for barnefamilien, sier Hæge Fagerhus Asak, som er Home Sales Specialist og Master Trainer hos Qicraft/Technogym.

Klikk.no

Slik velger du riktig tredemølle for hjemmebruk. Pia Seeberg har Myrun tredemøllen fra Technogym hjemme og setter pris på den gode kvaliteten, og hvor enkel den er i bruk.

pressehenvendelser

Kontakt:

Malin Gaimer

Nordic Brand Manager

Tlf: +46 70 426 03 83

e-mail: malin.gaimer@qicraft.com

presseomtale-mediedekning-qicraft