Pressemelding – Qicraft får ny logo og oppdaterer grafisk profil

 


For å kunne ligge i forkant når markedet og omverden utvikles, samt å bygge et sterkt varemerke, gjennomfører Qicraft nå en visuell forandring. Selskapet har i en lengre periode jobbet intensivt med vårt nye varemerke, som vi nå gradvis lanserer. Endringene skal markere et tydeligere tilbud til markedet, samt et tettere bånd til varemerke Technogym, som selskapet er eksklusiv leverandør av i Norge, Finland, Sverige og Estland.

”- Fra å være et selskap som distribuerte flere ulike varemerker på de nordiske markedene, har vi valgt å avslutte flere distribusjonsavtaler og har siden 2016 helt og holdent fokusert på treningsutstyr og digitale tjenester fra Technogym. Det kjennes derfor helt naturlig ut for oss å markere denne nye retningen med en oppgradert grafisk identitet og logo, som er helt på linje med Technogyms varemerke. Endringene skal bidra til at vi oppfattes som et mer helhetlig og tydelig selskap, både internt og eksternt, sier Håkon Bakkevig, CEO Qicraft Group.

 

 

[shortcodeForm employee=»300″ image=»https://media.wpd.digital/qicraft/uploads/sites/11/2014/08/WebAnne-100×100.jpg» title=»- Anne Kristiansen»]Trenger du vår nye logo, eller har andre spørsmål? Ta kontakt med oss.[/shortcodeForm]

 

 

pressemelding-qicraft-fr-ny-logo-og-oppdaterer-grafisk-profil-qicraft