Norges idrettshøyskole velger Technogym treningsutstyr til sitt nye treningsrom


Etter et halvt år med prosjektering og anbudsrunder er det endelig klart! Norges idrettshøyskole velger Technogym som en av leverandørene av treningsutstyr til sitt splitter nye treningsrom på idrettshøyskolen på Sognsvann i Oslo.

Vi er utrolig stolte over å bli valgt som en av hovedleverandørene til nytt treningsrom på Norges idrettshøyskole, sier Kjell Olav Engen, salgssjef i Qicraft Norge. Vi skal levere kondisjons – og styrkeapparater til det nye treningssenteret, og det meste av utstyret skal være tilknyttet Technogyms teknologi «My Wellness Cloud». Det vil si at apparatene kommer til å være utstyrt med Unity-skjermer og tilknyttet et skybasert system. I tillegg til at dette vil gi NIHs ansatte og studenter en unik sluttbrukeropplevelse, så vil det også skape mange muligheter knyttet til datainnsamling som kan brukes i forsknings– og undervisningsøyemed.

NIH har også valgt Technogyms nyeste lansering; Skillrow. Denne romaskinen er det nærmeste du kommer å sitte i en båt uten å faktisk gjøre det. Technogym har utviklet den patenterte funksjonen «Aquafeel» som bidrar til å skape den ekte rofølelsen. Skillrow er utviklet i samarbeid med atleter og trenere fra hele verden.

Qicraft kommer også til å ha totalansvaret for service og vedlikehold på Technogym-produktene i det nye treningsrommet på NIH. Våre dyktige teknikere kommer til å sørge for at NIH har utstyr som til enhver tid fungerer, fastslår Kjell Olav Engen.

Vi valgte Technogyms kondisjons– og styrkeutstyr fordi Technogym er den produsenten som kan levere en komplett løsning med integrert teknologi. Dette skaper muligheter i undervisningssammenheng, i tillegg til datainnsamling i forskningsprosjekter. I tillegg har Technogyms høye kvalitet vært en avgjørende faktor. Dette, og Qicrafts dyktige serviceapparat, gjør at vi i NIH føler oss trygge på at utstyret skal fungere til enhver tid, sier Beate Torset, representanter fra NIH Treningssenterutvalget.

Skolen, og det nye treningsrommet skal stå klart høsten 2017. Vi gleder oss til åpningen, og videre samarbeid med NIH, sier Kjell Olav Engen.

Qicraft er Nordens største leverandør og samarbeidspartner av treningsutstyr med tilhørende løsninger. Vi leverer treningsutstyr av høy kvalitet med tilhørende programvare, utfører teknisk service og tilbyr prosjektkompetanse for å sikre gode resultater. Markedet vårt er bedrifter, treningssentre, helse og rehabilitering, hotell og private hjem.

norges-idrettshyskole-velger-technogym-treningsutstyr-til-sitt-nye-treningsrom-qicraft