Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

Vi er stolte av å være eksklusiv leverandør av treningsutstyr til Nordic Choice Hotels Group, som totalt består av tre kjeder; Comfort, Quality og Clarion, samt 16 frittstående hoteller. Selskapet investerer i mangfold for at gjestene skal kunne få akkurat den hotellopplevelsen som tilfredsstiller deres behov, ønsker og lommebok. Totalt har kjeden 187 hoteller spredt over fem land.

Clarion Hotel er et lukusvaremerke som innreder alle sine hotell med mye kunst og design. Disse hotellene er plassert i Norge og Sveriges største byer, samt ved flyplasser.

Clarion Collection har mange forretningsreisende som sine kunder. For eldre gjester er disse hotellene ofte et naturlig valg, da de oppfattes som roligere enn mange andre byhotell.

Quality Hotel er sentralt plassert i mindre byer, eller utenfor større byer. De har et stort fokus på konferanse, men i helger og ferier er det barnefamilier som står i sentrum.

Comfort Hotel har ca 30 Comfort Hotel i Norge, Sverige og Litauen. Hotellene ligger ofte sentralt i byer, og markedsfører seg som et lavprisalternativ.

THE THIEF, Oslo. En liten øy, med et hav av opplevelser. Med Oslos kuleste plassering på Tjuvholmen ved Astrup Fearnley Museet, stjal The Thief sine gjester fra den grå hverdagen. Hotellet har 116 rom og suiter, hver med tilpassede løsninger og unike detaljer.

Comfort Hotel Børsparken, Oslo. Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, tre minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Nordens første Crossfit hotel-gym fyller hele underetasjen.

nordic-choice-hotels-qicraft