Kvalitetspolicy

Kvalitetspolicy

Qicraft – Din nordiske partner for treningsutstyr og relaterte tjenester innen helse.

Vårt mål er å sikre at våre kunder lykkes med investeringer de gjør innen helse og velvære. Qicraft Norways kvalitetspolicy sikrer at vårt tilbud møter kundens behov og støtter kundens virksomhet, gjennom løsninger av høy kvalitet. Målet er å være kundens førstevalg.Kvalitetspolitikken er basert på selskapets 5 hjørnesteiner:

  • Premiumprodukter fra Technogym: beste funksjon og høyeste kvalitet, italiensk design og olympiske produkter testet av eliteidrettsutøvere.
  • Unik teknologiplattform: digitale løsninger som gir våre kunder mulighet til å øke lønnsomheten ved å instruere, inspirere og motivere sine medlemmer.
  • Finansieringstjenester: skreddersydde og konkurransedyktige finansieringsløsninger.
  • Servicesenter: installasjoner, forebyggende service og reparasjoner utført med høy kvalitet av sertifiserte serviceteknikere.
  • Vårt kompetente team: medarbeidere som har lang og solid bransjeerfaring. Et sterkt nettverk av spesialister og verdiskaping gjennom langsiktige relasjoner med kunder og samarbeidspartnere.

Selskapets kvalitetsstyringssystem evalueres fortløpende for å møte krav fra kunder og samarbeidspartnere. For hele tiden å utvikle våre tjenester og tilstrebe økt kundeverdi, måler vi alle prosesser, kvalitativt og kvantitativt, gjennom kundeundersøkelser og effektivitet.

 Qicraft har siden 2017 vært ISO - sertifisert innenfor standarden 9001.
Ønsker du mer informasjon kan du kontakte oss via kontaktskjema under.
 
kvalitetspolicy-qicraft