Instruktører på Connected Experience Convention 2018

Instruktører på Connected Experience Convention 2018

Rory Knight
Foredrag og Instruktør

Rory Knight er en anerkjente instruktør og trener i den britiske treningsindustrien. «Gjør en økt med ham bare en gang, og du vil se hvorfor! Han er blant de beste av de beste, og jeg går aldri glipp av å trene med Han når jeg er i Storbritannia!»
Jay Blahnik, IDEA International Fitness Instruktør av året, Celebrity Trainer og Forfatter.

I tillegg til å være en høyt respektert og fullt kvalifisert personlig trener, er Rory også stolt av å være en Nike-sponset idrettsutøver. Han har tilbrakt det siste tiåret til å bygge opp sin merkevare, og representerer nå en av verdens mest prestisjefylte helse- og treningsmerker, Equinox.
Rory finner du på timeplanen både under SKILLRUN timene og han holder også foredrag på lørdagen.


Norberto Lacourt
Foredrag og instruktør

Norberto har 17 års yrkeserfaring som trener. Parallelt har han også hatt en vellykket karriere innen markedsføring, kommunikasjon og salg.

Lidenskapen for fysisk aktivitet førte til at han også kan tittulere seg som Personlig trener, Styrketrener og CrossFit-trener blant mange andre ting. Inntil for få år siden, var han en av få trenere med en så variert og allsidig trener bakgrunn, med alt fra dans til kampsport trening i repertoaret. Dette har også vært en av de egenskapene som førte til  at både Nike, Polar og Technogym engasjerte han i deres team, som Master Trainer.
Energi og øye for detaljer karakteriserer Norberto sin trenerstil og «Hemmeligheten til å holde form er aldri slutt» er hans motto.

Akkurat nå fokuserer han fullt ut på å spre sin kunnskap og inspirasjon gjennom, trerning, utdanning og forelesninger.
I de senere årene har interessen for entreprenørskap, tech, digitalisering og trender i treningsbransjen førte til at han også driver podcasten «Sweaty Business»  sweatybusiness.se samen med Brian van den Brink.

«For meg står Technogym for kvalitet, innovasjon og kunnskap. Tre kvaliteter jeg streber etter å kontinuerlig utvikle og formidle. »


Martin Bonnevie-Svendsen
Foredrag

Martin er utdannet kiropraktor og studerer medisin ved Universitetet i Oslo. Han underviser også ved Medisinsk Fakultet på UiO og er en engasjert foreleser og foredragsholder. Martin er involvert i forskningsarbeid innen triatlon og har en brennende interesse for treningsfysiologi. Selv har han lang idrettserfaring som aktiv utøver i utholdenhetsidrett og er nå en ivrig amatørsyklist.

Han har også nettsiden Wattkoden.no hvor han skriver om kunnskapsbassert sykkeltrening. Martin starter lørdagens Group Cycle på Connected med en FTP test/gjennomgang. Etter testen får du mulighet til å høre foredraget til Martin, og stille spørsmål og diskutere med andre på timen.

 


Karoline Dyhre Breivang
Instruktør

Er tidligere proff-håndballspiller og har spilt på lag som Larvik Håndballklubb, NTG/Stabekk og Holse Idrettslag. Hun har også spilt på den norske landslaget i håndball fra 2001 til 2015. Hun sluttet på landslaget i 2015 og i fjor startet Karoline å jobbe i Polar som Nordisk Sponsoransvarlig. Nå om dagen kan man også følge Karoline i 71grader nord på TV Norge.

Vi er veldig heldig som har fått med oss Karoline på årets Convention som instruktør, og hun kommer balndt annet til å jobbe med puls i sin time på HIIT, som er i aspirasjonskategorien SPORT.


Kjetil Borch
Instruktør

Er roer på landslaget i roing og et av våre store OL håp i 2020, i Tokyo. Han har allerede bemerket seg innen denne idretten og sammen med Olaf Tufte, fikk han en bronse plass i OL 2016 i RIO i dobbelsculler. Han ble også verden mester, sammen med Nils Jakob Hoff, i samme båt i 2013.

Kjetil skal ha to instruktørtimer på årets Connected, både innenfor SPORT og SHAPE og her er det mye å lære når det kommer til roteknikk. Sammen med Oscar Helvig, har også Kjetil startet rokurs.no


Martin Norum
Foredrag

Har en Mastergrad i idrettsernæring v/Middlesex University, London/Sports Nutritionist & ISSN Diploma fra International Society of Sports Nutrition. Han er også utdannet Personlig Trener fra American College of Sports Medicine og AFPT), Rehab Trainer og ELEIKO Strength Coach

Han har de siste fire årene jobbet som foreleser og foredragsholder for PT-studenter, for fysioterapeuter, fysioterapistudenter og ved Oslo Universitetssykehus der han har hatt undervisning i anatomi, fysiologi og treningslære på videreutdanning i fysisk aktivitet som integrert behandlingsform for psykisk syke pasienter.

Martin er eier og daglig leder i Norum Helse AS og Webcoaching AS der han jobber med profesjonell oppfølging av utøvere og mosjonister innen trening og ernæring, foredrag & kursvirksomhet. I 2013 grunnla han også non-profit-kreftforeningen Norum Cancer Association som samler inn penger til Barnestiftelsen v/Rikshospitalet.

Martin har også hatt en rekke media-engasjementer de siste årene. Han har hatt over 30 opptredener på TV2, God morgen Norge, Tv2 Nyhetskanalen, TV2 hjelper deg og TV2 Helsekontrollen. I tillegg brukes han frekvent av Aftenposten, VG, Dagens Næringsliv, NRK, Dagbladet mfl. i sammenheng med trenings, ernæring og helsesaker.


Espen Tønnessen
Foredrag

Er forsker, treningslæreekspert og forfatter fra Kristiansand.  Han har vært fagsjef for trening i Olympiatoppen siden 2009.

Tønnessen har skrevet en rekke treningslæreartikler og vært medforfatter for flere fagbøker innenfor trening. I løpet av sin forskerkarriere har han publisert flere titalls vitenskapelige artikler om utholdenhetstrening blant verdensenere i typiske utholdenhetsidretter, hurtighetstrening i fotball og metodestudier innenfor loggføring av trening og testing av hurtighet og spenst.

Tønnessen forsvarte i 2009 doktorgradsavhandlingen «Hvorfor ble de beste best? En case studie av kvinnelige verdensenere i orientering, langrenn og langdistanseløp» ved Norges idrettshøgskole.

Espen kommer på årets Connected og skal holde sitt kjente foredrag om


Ingvill Måkestad Bovim
Instruktør og Foredrag

Er norsk friidrettsutøver, og innehaver av norsk rekord på 800 meter. Ingvill representerte IL Korlevoll frem til 2007, da hun flyttet til Oslo og meldte overgang til Idrettsklubben Tjalve.

Ingvill kommer på årets Connected og skal være instruktør på Skillrun-time med aspirasjonen SPORT. Er du interessert i å lære enda mer om teknikk og hvordan bygge opp en løpetime er det vireklig verdt å få med seg workshop etter timen.


Yngvild Elvemo
Instruktør

Yngvild er 27 år og mellomdistanseløper innen friidrett. Hun har deltatt i EM i Amsterdam i 2016 og er er regjerende norgesmester på 800 meter. Hun er også topp fem på Norges 800 meter-statistikk gjennom alle tider med tiden 2.01,77. Til daglig jobber Yngvild som matematikklærer på Ringstabekk ungdomsskole i Bærum Hennes største mål nå er å kjempe om medalje på 800 meter i EM i Berlin sommeren 2018, – og senere i Tokyo-OL 2020.

 


Knut Jæger
Foredrag

Er tidligere  400 meterløper, og har trent 3 løpere som har vært i VM finaler i friidrett (seniorklassen). Tor Øyvind Ødegård til fjerdeplass på 800 m i innendørs-VM i 1995. Ingvill Måkestad Bovim til 6 plass på 1500 m i 2011 og Karoline Grøvdahl til 5000 m finale i 2013. Knut Jæger Hansen har mer enn 10 OL, EM, VM som trener og fysioterapeut, og utøverne han har trent har tilsammen satt mer enn 35 norske rekorder.

Knut er i dag trener for løperne Ingvill Måkestad Bovim og Yngvild Elvemo. Han er utdannet fra NIH, er manuellterapeut, og jobber til daglig på Best Helse Nordstrand.


Sølve Sundrehagen
Instruktør

Er oppvokst til heftige beats på 90-tallet og har fått bevegelsesglede til musikk inn med morsmelka. I dag eier og driver han sitt eget treningsstudio og holder kurs og eventer for treningsbransjen på fulltid. Med folkelig humor, glimt i øyet og smart treningsplanlegging tar Sølve deg med på effektive treningsøkter som sørger for at du får lyst til å komme tilbake

Det ryktes at timen hans «dans your ass off» er helt magisk, så det er bare å glede seg!


Ann Kristin Eie

Anki er ei sprudlende og positiv dame som inspirerer og sprer treningsglede. Hun har mer en 20 års erfaring som gruppeinstruktør og har en rekke sertifiseringer innen gruppetrening. Hun har lang erfaring som Personlig Trener og jobber i dag som sportslig leder ved Moov Treningssenter i Drammen der hun også er PT og gruppeinstruktør.Hun har holdt timer på conventions, og vært flere ganger med på treningsweekend med Team Abilica, har årlige aktivitetsreiser til Italia med Expa og bidratt på webtrening.  


Jessica Clarèn
Intruktør

Jessica er en ildsjel i treningsbransjen og har opp igjennom årene alltid strevd etter å være nytenkende i sykkelsalen. I 2013 grunnla hun «She rides community» og er valgt ut til å være «Strong Her» ambassadør.

Jessica bygger sykkelutdanninger og konseptklasser med verden som arbeidsplass og deltar også som konkurransesyklist. Som en av Sveriges mest leste og innflytelsesrike treningsbloggere formidler hun treningsglede og kunnskap innen helse. Jessica søker hele tiden etter mer og ny kunnskap for å finne nye dimensjoner i sin rolle som instruktør. Jessica er også Svensk Mester og drømmer om å sykle Paris – Dakar.


Ragnhild Lien
Les Mills instruktør

Ragnhild ingår i Les Mills Nordics trainer team, og er en anerkjent trener innen BODYBALANCE®, CXWORX®, SH’BAM®, LES MILLS TONE™, i tillegg er Ragnhild også en sponset Reebok atlet.


Michael Steenhouwer
Les Mills instruktør

Er en del av Les Mills Nordics trenerlag, og er coach på BODYPUMP®, BODYCOMBAT®, CXWORX®, GRIT ™, RPM® og SPRINT®, Michael er også en høyt ansett foredragsholder og sponset Reebok-utøver.

Han er lidenskapelig opptatt av trening og han brenner for å utvikle mennesker,
ikke minst i sin jobb på Les Mills når det gjelder opplæring av nye instruktører.
Michael er kjent for sin tydelige og motiverende måte å instruere deltakerne på, som gjør at de sikter enda litt høyere.


Jannike Pedersen
Yoga instruktør

Jannike har trent både det og det andre, syklet mil etter mil på en spinningsykkel, og tråkket flere tusen skritt på en stepkasse. Men de siste 10 årene har hun gradvis erstattet treningen med en daglig yogapraksis. Og hun angrer ikke og har aldri snudd med tilbake!

«Gruppetrening har alltid vært en stor del av mitt liv, og virke, men gjennom å undervise yoga opplever jeg at jeg i enda større grad bidrar til å gi mennesker et bedre liv»


Trude Flø Johnsen
Instruktør og Master trainer

Er eier og driver av et treningssenter i Ørsta, i hjertet av Sunnmørsalpene. I tillegg til å være personlig trener og sykkelinstruktør, er Trude populær og etterspurt foredragsholder i nærmiljøet. Med sitt brennende engasjement, smittemde humør og positive holdning, er Trude opptatt av å motivere mennesker til å ta gode og bevisste valg for seg selv. Trude har utdannelse fra Norges Toppidrettsgymnas Alpint og Bachelor i fysisk aktivitet og helse fra NOrges Idrettshøygskole. trude inngår også i Qicrafts Master Trainer Team.


Øystein Lillesand
Instruktør

Er 52 år, eier og daglig leder for Lillesand Treningsstudio AS, som ble etablert 1995. Han var blant de første som startet opp med spinning (høsten-95) Har selv syklet nesten ukentlig siden den gang. Øystein sin sportslig karriere har vært innen Fitness, konkurrert 11 gangen i NM og GP siden -89, siste gang i -16. Han har de siste 10 årene jobbet heltid som PT. Nå jobber han også som Fitness Coach og ernæringsrådgiver. Øystein kjører Kjører for tiden to spinningøkter pr uke, Spinn FUN og Spinn POWER og bare elsker det.


Anne Sigrid Christoffersen
Foredrag, Instruktør og Master Trainer

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen, er 41 år fra Verdal. Opprinnelig næringsmiddelteknolog og styrkeløfter, og har drevet Sprek Trening AS siden 2003. Hun har jobbet med individuell og gruppebasert coaching innen trening og kosthold siden 2004. Anne Sigrid har bred treningserfaring, alltid nysgjerrig på fornyelse og faglig oppdatering, og er en mester på å gi folk gode treningsopplevelser, gjennom hennes trygge og motiverende vesen inspirerer hun folk til nye høyder. Anne Sigrid har 37 medaljer fra EM og VM, deriblant gull i EM sammlenlagt, gull i VM knebøy. Tidligere verdensrekordholder i knebøy, 10 x norgensmester og har 3 x kongepokal.


Farhard Jabbari
Foredrag

Farhad har jobbet i Qicraft siden 2013. Han kom fra SATS hvor han startet sin karriere som instruktør i 2001 og forlot rollen som administrerende direktør i SATS Sverige i 2013. Under sin tid i SATS har han praktisk talt samlet erfaring fra alle roller som eksisterte innen selskapet, fra instruktør og personlig trener til resepsjonen, medlemsrådgiver, distriktssjef og regionansvarlig. Han har jobbet for Nautilus som instruktør og personlig trener.

Han har sin bakgrunn i kampsportstrening og har vært aktiv i lang tid i idretter som Tae Kwon Do, Thai boksing og kickboksing. Han har vært aktiv i treningsindustrien siden 1998. Farhad er hardtarbeidende, målrettet og iherdig.


Kjell Olav Engen
Instruktør og Master Trainer

Kjell Olav Engen er utdannet fysioterapeut og har jobbet som sykkelinstruktør siden 2001. Han har ansvaret for å utdanne sykkelinstruktører for Norges Idrettshøgskole og er en populær kurs – og foredragsholder i treningsbransjen. Kjell Olav jobber til daglig som salgssjef for Qicraft.

Trude og Kjell Olav snudde sykkelsalen på hodet under Connected Experience Convention I 2017 da de kjørte Gøy, gøyere, gøyest med paljetter, musikkvideoer og dance moves på sykkelen! I år har de satt seg som mål å snu sykkelsalen på hodet med en ny aspirasjon: SHAPE. Dette er timen for deg som er mer opptatt av energiforbruk enn energiøkonomisering. Trude og Kjell Olav kan love deg en berg – og dalbane av en time som kommer til å få deg til å gispe etter luft, svette som en gris og utfordre kapasiteten din. Vi kan love deg 3 ting: du kommer til å ha høy puls (men ikke nødvendigvis høy wattproduksjon), du kommer til å oppleve stor variasjon igjennom hele timen, og sist, men ikke minst: Trude og Kjell Olav kommer til å overraske deg også i år!


Helene Nes
Instruktør og Master Trainer

Har en bachelor i folkehelsearbeid og er prehab/rehab-PT med kompetanse innen CrossFit og ernæring. Hun er særlig opptatt av hverdagsfunksjon og skadeforebyggende trening. Hennes smittende entusiasme og brennende engasjement for funksjonelltrening for alle vil inspirere deg.

Helene inngår også i Master Trainer teamet til Qicraft.


Charlotte Karlsen
Instruktør og Master Trainer

Er Technogym Master Trainer og har jobbet som PT og gruppeinstruktør siden 2014. Sunnmøringen har en forkjærlighet for alt som gjør at man får høy puls, noe som gjenspeiles i hennes timer. Hun er opptatt av ikke å ta trening så seriøst, men heller å finne den aktivitetsformen som er lysbetont for hver enkelt, og dette kommer du til å oppleve på hennes SKILLMILL time «Skills & thrills»


Johan Andersson
Instruktør og Master trainer

Er utdannet PT gjennom SAFE Education, og har jobbet som Personlig Trener siden 1998, i SATS, ELIXIA og Evo. Jobbet som fotball og håndball trener i flere år. Han holder foredrag og workshops på bland annet base trening, base øvelser, PT salg og funksjonell trening, samt alternativ trening på bl.a. NIH siden 2002. Johan sin styrke er base trening, styrkeløft, funksjonell trening og coaching.


Tore Foss
Instruktør

Tore er tre ganger verdensmester og flere ganger europamester i innendørs roing, og han er fortsatt innehaver av tre gjeldende verdensrekorder. Han driver Skullerud Sportsenter og Bislett Bad i Oslo sammen med sin kone Jorunn. Tore har lang fartstid som instruktør og treningsmotivator for alle kundegrupper og et brennende engasjement for å få alle til å like å trene.


Kent Pettersson
Instruktør

Kent Petterson er trener for roklubben på Skullerud Sport Senter  og er en primus motor for å holde romiljøet i gang. Kent har trent aktivt i over 15 år, og han har mange bra plasseringer i VM, EM og andre europeiske mesterskap, samt NM på romaskin. Tore og Kent kjører to ulike rotimer sammen på årets Connected, så dette blir en roklasse uten sidestykke


Sigve Christoffersen
Instruktør

Sigve er 31 år opprinnelig fra Son, bodd i Oslo og jobbet på ulike SATS sentere i Oslo i 6 år. Han tar med seg mange erfaringer og masse kunnskap som GX instruktør i SATS, Build N Burn instruktør, Crosstraining, Dodgeball og ViPr instruktør i SATS ELIXIA. Han elsker variert aktivitet, alt fra klatring, styrke trening, yoga og snowboard, er en matentusiast med et stort konkurranseinstinkt. Sigve er en drivende instruktør med et brennende ønske om å motivere og inspirere deltakerne til å gi det lille ekstra. Selv har han spilt håndball i 15 år opp til 1. div i Norge.

Sigve har jobbet som salgsleder og Key Account Manager  i SATS ELIXIA og jobber nå i Qicraft Finance.


Bastian Stoermann-Næss
Instruktør 

Er 28 år og kommer fra Jar i Bærum. Han er utdannet som personlig trener fra Høgskolen i sogn og fjordane, og kostholdsveileder fra SAFE. Han studerer nå markedsøkonom på BI ved siden av jobben i Qicraft, som Account Manager. Bastian har også jobbet som personlig trener på Evo Sjølyst, hvor han også hadde club manager ansvaret i 2 år.  Bastian brenner for fysisk aktivitet, og liker alt fra snowboard til kampsport, siste årene har han også hatt fokus på crossfit både som idrett og hobby, hvor han har deltatt i flere konkurranser. Bastian sine styrker er å motivere og instruere andre, og er opptatt av å skape en god treningsopplevelse.

 


Anette Rasmussen
Foredragsholder

Anette har jobbet i mediebransjen i over ti år og er nå digitalkonsulent i Geelmuyden Kiese. Anette jobber med digital kommunikasjon og innholdsutvikling, og er et ekte konverteringshode. Anette brenner for kommunikasjonsfaget og er svært opptatt av at digitale kanaler kun er for uttak og at en solid kommunikasjonsplan må ligge i bunnen av enhver digital strategi.


 

 

instruktrer-p-connected-experience-convention-2018-qicraft