Technogym har fokus på et bærekraftig miljø

Technogym har fokus på et bærekraftig miljø

Sunne mennesker, en sunn planet.

Technogym er et selskap som tar sitt samfunnsansvar på alvor og er opptatt av å fremme velvære og miljømessig bærekraft i alt de gjør. Technogym Village og Technogyms produkter er bygget på sterke miljøprinsipper. 

Miljøvennlig hovedkvarter

Technogym velger produktmaterialer som er fornybare, sunne og trygge. Hovedkvarteret til Technogym Village er også bygget med tanke på miljø, hvor Technogym har forpliktet seg til å sikre at hovedkvarteret til en hver tid er en rollemodell for grønn effektivitet. Det er investert i et naturlig kjølesystem i bygningen, i spaet gjenbrukes energien og det er et høyt fokus på gjenbruk og gjenvinning.

technogym

 

Miljøvennlige produkter

  • I gjennomsnitt utgjør gjenvinnbare materialer mer enn 95% av vekten til hvert eneste Technogymprodukt som blir produsert.
  • I tillegg gjenbrukes all emballasje flere ganger.
  • Materialene som blir brukt i produktene inneholder ingen giftige komponenter. Og er i samsvar med EU-standardene som regulerer bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr.
  • Ved å bruke materialer av topp kvalitet holder produktene våre lenge fordi de er mindre utsatt for slitasje. Dette betyr færre reservedeler, mindre avfall, lavere bruk av råvarer.
  • Produktene våre, der det er teknisk mulig, er designet for å sikre energieffektivitet uten at det går ut over ytelsen, f.eks. Excite + cardio-linjen inneholder selvdrevne versjoner som kan generere sin egen energi for å fungere.

Technogym fabrikken inne i Technogym Village. Fokus på gjenbruk av emballasje, trygge, rene og bærekraftige materialer.

Wellness Foundation

Wellness Foundation er en ideell organisasjon som er grunnlagt for å hjelpe skoler, universiteter, institutter, forskningssentre og alle offentlige eller private enheter som er opptatt av å forbedre folks livskvalitet.

 

Wellness Valley Project

I 2002 hadde Nerio Alessandri en visjon om å transformere Romagna-regionen til det første internasjonale velværesdistriktet. Han ønsket å investere i dets sosiale, historiske, kunstneriske, naturlige og landbruksressurser. Ideen utviklet seg til Wellness Valley-prosjektet. En prosjekt som fokuserer på å skape et nettverk av individer og organisasjoner i området som er opptatt av å fremme velvære som livsstil.

Wellness Valley-aktivitetene er rettet mot å skape fordeler. I regionen – gjennom tiltak som tar sikte på å forbedre livskvaliteten til innbyggerne. Og utenfor regionen – gjennom prosjekter som er rettet mot å tiltrekke turister og arbeidere som leter etter et innbydende og stimulerende miljø.

Technogym hovedkvarter, Technogym Village – er inngangsporten til Wellness Valley-prosjektet. Og er utgangspunktet for besøkende som ønsker å lære mer om hvordan Romagans avanserte fasiliteter hjelper til med å fremme en velvære-livsstil.

Etiske retningslinjer

I over 30 år har Technogym fremmet Velvære som en forretningsmulighet og som valg for samfunnsansvar. Respekt for mennesker, miljø og mangfold har alltid vært en integrert del av verdiene vi tror på. Og noe vi alltid har med oss i daglige aktiviteter. For å skape styring som henter inspirasjon fra disse verdiene, har selskapet besluttet å utstede en etisk kode som er tilgjengelig i følgende pdf-fil.  

Se mer om Technogym sitt bærekraft fokus på Technogym sin nettside.

 

Transparency Act due diligence assessment report: Due Diligence Report_2023 June

technogym-brekraftig-treningsutstyrsleverandr