Pressemelding

Technogym inngår samarbeid med Casper Ruud

Technogym inngår samarbeid med Casper Ruud

Technogym er stolte over å kunngjøre et nytt og spennende partnerskap med tennisstjernen Casper Ruud. Partnerskapet markerer et viktig steg for Technogym, og uttrykker selskapets engasjement for å bistå idrettsutøvere lokalt og globalt.

Casper Ruud er Norges høyeste rangerte tennisspiller gjennom tidene, og startet sin profesjonelle karriere i 2016. Casper har spilt tre Grand Slam finaler, og har i dag 10 ATP-titler knyttet til sitt navn. Koblingen mellom Technogym og tennissporten er sterkt etablert gjennom samarbeid med spillere som Casper Ruud, Rafael Nadal, Jannik Sinner og mange flere.

Gjennom innovasjon og kompetanse har Technogym i flere tiår bistått idrettsutøvere i videreutvikling og forbedring av deres prestasjoner. Selskapet er i dag stolt partner av noen av verdens fremste idrettsutøvere, og har i en årrekke vært offisiell leverandør til de olympiske lekene.

Bilder: @NittoATPFinals

«Samarbeidet med Technogym er utrolig viktig for meg som idrettsutøver. Technogym er kjent for produkter av høy kvalitet med fokus på teknologi og estetikk. Jeg har brukt produktene i årevis, og som toppidrettsutøver er det avgjørende å ha førsteklasses utstyr for å opprettholde 100% optimalt nivå til enhver tid. Med Technogym-produktene kan jeg enkelt trene, enten det er med en coach eller på egenhånd. Det kan være utfordrende for en toppidrettsutøver å finne kvalitetsprodukter som gir samme grad av støtte og fremgang som Technogym gjør,» sier Casper Ruud om det nye partnerskapet.

 

Som del av partnerskapet vil Casper Ruud få tilgang på innovativt treningsutstyr, og formålet ved samarbeidet er å sikre at Ruud har de beste forutsetningene for å fortsette å hevde seg på verdenstoppen.

 

For mer informasjon om Technogym og samarbeidet med Casper Ruud, vennligst kontakt:

Pressekontakt: Kjell Olav Engen, CCO Technogym Nordics
Kjell.olav.engen@qicraft.no  +47 977 698 52