Pressemelding

Technogym blir partner med Nordea Open

Technogym er stolte av å kunngjøre et partnerskap med Nordea Open, en av Sveriges mest prestisjefylte tennisturneringer. Partnerskapet understreker Technogyms ledende posisjon innen prestasjonsfremmende trening og toppidrett.

Gjennom avansert teknologi og ekspertise har Technogym i flere tiår bistått idrettsutøvere i å forbedre sine prestasjoner. Selskapet er i dag stolt partner av noen av verdens fremste idrettsutøvere og idrettslag, og har i flere år vært offisiell leverandør til de olympiske lekene.

Koblingen mellom Technogym og tennis er sterk etablert gjennom samarbeid med stjerner som Rafael Nadal, Casper Ruud, Jannik Sinner og mange flere. Technogym har også blitt valgt som leverandør til flere av de fremste internasjonale tennisturneringene, blant annet Nitto ATP Finals, Davis Cup, Australian Open 2024, Italian Open og de olympiske lekene i Paris 2024 som vil bli holdt på Roland Garros.

«Tennis har alltid vært en sport i fokus for Technogym, og vi har hatt privilegiet å samarbeide med flere fremstående tennisspillere gjennom årene. I Norden har vi for eksempel et samarbeid med Casper Ruud som vi er stolte av, og vi er spesielt glade for at han vil delta i årets Nordea Open. For oss er det viktig at våre partnere deler våre verdier, og vi mener virkelig at Nordea Open gjør det. Turneringen er en av årets mest spennende sportsarrangementer, en førsteklasses tennisopplevelse og svært verdsatt av spillerne, noe som blant annet også bekreftes ved utmerkelsen «årets turnering 2023″. Vi ser frem til dette partnerskapet og sammen skape en turnering som er av høyeste kvalitet,» sier Alexander Hed, administrerende direktør for Technogym Sverige.

«Vi er både glade og stolte over å ønske Technogym velkommen som ny partner til Nordea Open. Technogym er en ledende aktør innen fysisk trening, noe som betyr mye for oss ettersom vi jobber med profesjonelle idrettsutøvere. Gjennom samarbeidet vårt vil vi kunne dra nytte av Technogyms ekspertise for å bedre ivareta spillernes behov før og etter kamp,» sier Sara Bergh, operasjonssjef for Nordea Open.»

Presskontakter:
Kjell Olav Engen, CMO Technogym Nordics
Kjell.olav.engen@qicraft.no  +47 977 698 52

Sara Bergh, Operation Manager Nordea Open
sara.bergh@arenabastad.se  0734-33 68 05

Om Nordea Open
Nordea Open i Båstad er en av Sveriges eldste og mest besøkte idrettsbegivenheter, men også et sentralt møtested for næringslivet. Siden turneringens start i 1947 har turneringen vokst til å bli en av de mest populære grusturneringene på touren, og i 2023 ble turneringen stemt frem som «Tournament of the year» av spillerne. Nordea Open er et to-ukers arrangement som består av single og double for menn og kvinner. I 2024 starter tennisturneringene med WTA-turneringen (kvinner) i uke 28, etterfulgt av ATP-turneringen (menn) i uke 29. For mer informasjon om turneringen, les her: https://nordeaopen.se/