Pressemelding

Nytt samarbeid mellom Samsung og Technogym

Samsung Smart TV tar treningen direkte hjem til deg ved hjelp av Technogym App

Technogym og Samsung Electronics Co., Ltd. har inngått et partnerskap og lanserer nå Technogym App på Samsung Daily+*. Gjennom samarbeidet utvider Samsung sitt utvalg av helse- og velværetjenester på deres TV-modeller**.

«I 2024 vil Samsung sine TV-brukere kunne bruke TV-en som mer enn bare et underholdningsverktøy – den blir også et redskap for å utvikle en sunnere livsstil, spesielt når det gjelder trening og helse,» sier Demian Hyun, Vice President og leder for Experience Planning Group i Visual Display Business hos Samsung Electronics. «Vi er stolte av å samarbeide med Technogym, og kunne tilby deres opplevelser direkte fra våre TV-apparater, noe som passer perfekt med vår ambisjon om å levere mer personlige og engasjerende opplevelser til våre brukere.»

«Integrasjonen med Samsung TV er et nytt steg i strategien for vår åpne plattform, Technogym Ecosystem, og understreker vår visjon om å hjelpe mennesker til å skape et sunnere liv gjennom regelmessig trening.» sier Nerio Alessandri, grunnlegger og administrerende direktør i Technogym.

Instruktørguidede økter og personlige programmer

Technogym App tilbyr over 130 instruktørledede treningsøkter som kan gjennomføres både med og uten treningsutstyr. Nye økter legges tiljevnlig basis for å holde treningen variert og inspirerende. Øktene omfatter alt fra HIIT og styrketrening til yoga og meditasjon, samtlige designet for å enkelt følges rett foran TV-en. 

Når brukeren logger inn på Technogym App via Samsung Daily+ får de tilgang på skreddersydde treningsprogrammer basert på deres spesifikke mål, enten de ønsker å bygge styrke, forbedre utholdenhet eller styrke deres generell velvære. Appen lagrer historikk og kommer med anbefalinger basert på brukerens progresjon. Det finnes treningsnivåer for alle, fra nybegynnere til avanserte.

Tren hvor som helst, når som helst

Technogym App på Samsungs TV-apparater gjør hjemmetrening enklere og mer tilgjengelig. Kombinasjonen av Samsungs høyoppløselige skjermteknologi og Technogyms innovative treningsløsninger gir en førsteklasses treningsopplevelse. Grunnversjonen av appen er gratis, men brukere kan også oppgradere til en premiumversjon for å få tilgang til enda mer innhold.

I tillegg kan Samsungs TV-brukere laste ned Technogym App til mobilen og få tilgang til sin personlige konto på flere enheter. Dette gjør det enkelt å følge treningen og fortsette der man slapp – når som helst og hvor som helst.


For mer informasjon, vennligst kontakt:
Kjell Olav Engen
Chief Commercial Officer
E-post: Kjell.Olav.engen@qicraft.no
Mobil: +47 977 69 852

*Samsung Daily+ er en plattform for livsstilsopplevelser som samler et bredt spekter av tjenester og funksjoner på ett sted – alt fra personlig trening og fjernhelsetjenester til videosamtaler og fjernstyring av datamaskinen din.

**Technogym App er tilgjengelig via Samsung Daily+ på alle Samsung TV-modeller fra 2024: Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED, UHD (over DU7000) og The Frame globalt. Brukere av disse TV-modellene kan laste ned Technogym-appen via appbutikken.

 

Om Samsung Electronics

Samsung Electronics inspirerer mennesker verden over, og former fremtiden med banebrytende ideer og teknologi som gir mennesker mulighet til å oppdage nye opplevelser. Med sitt tydelige fokus på innovasjon og nyvinning, omdefinerer Samsung områder som TV-apparater, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale husholdningsapparater, nettverkssystemer, minnelagring, LSI-systemer samt foundry- og LED-løsninger.

Samsung Electronics er forpliktet til å forbedre det globale samfunnet og introdusere banebrytende innovasjoner som beriker menneskers hverdag.

 

Om Technogym

Technogym er verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og tilhørende digitale løsninger. Selskapet tilbyr treningsmaskiner og utstyr for privatpersoner, bedrifter, helsesektor og treningssentre. Technogym tilbyr et komplett økosystem av tilkoblet utstyr, digitale tjenester, trening on-demand og apper som gir en personlig opplevelse for hver enkelt bruker, når som helst og hvor som helst: hjemme, på treningssenteret eller på farten. Mer enn 55 millioner mennesker trener i dag med Technogym-utstyr på over 85 000 treningssentre og 500 000 private hjem over hele verden. Technogym har vært den offisielle leverandør av treningsutstyr til flere olympiske leker, sist til OL i Paris 2024.