Pressemelding

Nordiska Galleriet inngår samarbeid med Technogym

Nordiska Galleriet introduserer Technogyms serie Personal Line i butikk og online 

Personal Line, Technogyms eksklusive treningsutstyr for hjemmetrening, designet av den italienske formgiveren  Antonio Citterio, blir en del av Nordiska Galleriets sortiment i Sverige og Norge.

Som ledende aktør innen designmøbler og det siste innen innredning tilbyr Nordiska Galleriet ett bredt utvalg av produkter i høy kvalitet fra verdensledende merkenavn og designere – fra møbelklassikere til innredningsdetaljer og friluftsutstyr med særdeles godt design.

Fra og med den 30 september inngår Technogyms design treningsutstyr for hjemmet i Nordiska Galleriets sortiment, både online og i butikk. Designprisvinnende Personal Line er en serie treningsmaskiner produsert i  Italia og designet for å integreres med hjemmets øvrige innredning. Serien er formgitt av den italienske designeren Antonio Citterio, som utover Technogym har samarbeidet med mote- og møbelhus som B&B Italia, Flos og Hermès. Personal Line har vunnet flere designpriser  deriblandt to utmerkelser av den anerkjente  Compasso d’Oro.

Bike Personal formgitt av Antonio Citterio.

I mer enn 100 år har Nordiska Galleriet gått i bresjen for å tilby  en unik kombinasjon av ekslusive designmøbler og de seneste nyhetene innen bransjen. Vårt mål er å formidle koblingen mellom velvære og miljøet vi lever i. Derfor falt det seg naturlig å invitere inn Technogyms eksklusive treningsserie til Nordiska Galleriet. Akkurat slik som Nordiska Galleriet følger Technogym sine kunder fra idé til ferdig innredningskonsepter der helse, design, kvalitet og funksjon går hånd i hånd, sier Axel Söderberg adm. dir. og konsernsjef i Nordiska Galleriet Group.

I Personal Line har Antonio Citterio elegant formgitt hver detalj og skapt et unikt møte mellom trening og stilrene produkter i nøye utvalgte materialer av høy kvalitet. Serien kombinerer funksjon, sikkerhet, komfort og design for den ultimate treningsopplevelsen hjemme. Utstyret kombinerer håndtverk med siste teknologi og dekker alt fra kondisjon til styrke og stretching. Et av høydepunktene er det justerbare, ergonomiske setet på treningssykkelen designet av møbelvaremerket Vitra.

Technogyms produkter handler om balanse og velvære, samtidig som våre produkter skiller seg ut på mange plan. Designet, materialene og kvaliteten er nøye utvalgt for at produktene skal kunne passe sammen, plasseres fritt og verdsettes i hjemmet. De siste årene har bevegelse, velvære og mental helse fått et helt nytt fokus. Her fyller våre produkter og den treningsopplevelsen de tilbyr ett viktig behov. Samarbeidet med Nordiska Galleriet og deres unike produktutvalg er helt forenlig med Personal Line og det vår merkevare står for og formidler, Marianne Søyland Bryhn, Nordic Chief Marketing Officer i Qicraft | Technogym.

Kampanjebilde fra Nordiska Galleriet av Personal Bike. Fotocredit: Swim Club

Om Nordiska Galleriet:
Nordiska Galleriet har hatt en ledende posisjon innen designmøbler siden 1912. Axel Söderberg tok over som administrerende direktør i 2016 og konsernet har siden gjennomgått omfattende endringer. I dag er Nordiska Galleriet Group morselskap for Nordiska Galleriet, Länna, Olsson & Gerthel, Dusty Deco, YLLW, og A. Huseby. Med nye fysiske etableringer, digitale investeringer og innovativ markedsføring er målet å føre den globale industrien av designmøbler inn i det neste decennium. 

Pressekontakt:
Marianne Bryhn, CMO Qicraft Group
marianne.bryhn@qicraft.com
Tlf: +47 918 58 000