Nordea Open 2024 - En uke med tennis, store prestasjoner og gode møter.

Vi i Technogym er takknemlig for vårt første år som partner til Nordea Open. Det var en uke fylt med høydepunkter, og vi er stolte over å ha vært en del av denne fantastiske tennisfesten. Vi har sett deltakere og publikum forenes med en felles lidenskap, og for noen utrolige tenniskamper vi fikk være vitne til! Rafael Nadal vendte tilbake til Båstad etter nesten 20 år, og dette var som et eventyr i seg selv. På vår stand i tennishallen fikk vi muligheten til å møte mange nye mennesker, og snakke om trening, tennis og viktigheten av en aktiv livsstil. Vi hadde også gleden av å få besøk av vår ambassadør Casper Ruud, som delte flere av sine treningsrutiner og signerte baller for besøkende på standen. Vi avsluttet uken med et smil om munnen, og er utrolig glade for at vi fikk være med på å bidra til å gjøre arrangementet til en suksess.

 

«For en uke! Dette var Technogyms første år som partner, og det føles som om vi ikke kunne ha valgt et bedre år. Alt fra planlegging til gjennomføring, og hele atmosfæren har vært topp. Vi fikk en utrolig mottakelse på Nordea Open, noe som gjorde at vi virkelig følte at vi var en del av fellesskapet. Dette ble en viktig faktor som bidro til at årets samling var så vellykket. Å være til stede og møte relevante kunder var en viktig målsetting, og dette forumet var helt riktig for oss! Som vi tidligere har nevnt, følte vi at Technogyms verdier og mål stemte godt overens med Nordea Opens, noe som var svært tydelig gjennom hele uken. Vi er utrolig stolte over å ha vært med på denne reisen. At Technogym bare noen uker senere var eksklusiv partner til De olympiske leker gjorde sommeren fullkommen.»

  • Alexander Hed, CEO Technogym Sverige

Vi takker alle deltakere, arrangøren Arena Båstad og øvrige sponsorer for en uforglemmelig uke!

Om Nordea Open

Nordea Open i Båstad er et av Sveriges eldste og mest besøkte idrettsarrangementer, i tillegg til å være en sentral møteplass for næringslivet. Siden oppstart i 1947 har turneringen vokst til å bli en av de største og mest populære grusturneringene på touren. I 2023 ble begge turneringene kåret til «Årets turnering» av spillerne. Nordea Open er et to-ukers arrangement, og omfatter både dame- og herresingle samt double. I 2024 ble WTA-turneringen (damer) spilt uke 28, og ATP-turneringen (herrer) uke 29.

For mer informasjon om turneringen, les her: https://nordeaopen.se/

nordea-open-qicraft