Nyheter

Technogym offisiell leverandør av treningsutstyr til Olympiske leker

TekstNorberto Lacourt

Organiseringskomiteen for de olympiske,- og paralympiske leker i Tokyo 2020 ønsker TECHNOGYM velkommen som en offisiell sponsor til Sommer-OL i Tokyo 2020.

TECHNOGYM S.p.A. (Technogym) har signert en kontrakt med «The Tokyo Organizing Committee of the Olympic and Paralympic Games» (Tokyo 2020) som offisiell sponsor. Og har blitt valgt som en offisiell leverandør i kategorien treningsutstyr til de kommende olympiske leker.

Jeg er glad og stolt over at Technogym for åttende gang, igjen har blitt valgt som den offisielle og eksklusive leverandøren for de olympiske leker i Tokyo. Dette er for oss enda en milepæl, et tydelig tegn på at at vi er markedsleder, som fortsetter å levere de mest innovative løsningene og produktene innen helse, velvære og treningsbransjen.
Dette er for oss og alle våre partnere i Qicraft en sterk bragd og et bevis på at «Champions trains with Technogym» og et skritt som styrker oss mot vårt oppdrag om å aktivere flere mennesker (Activating people).

Farhad Jabbari, CEO, Qicraft Group

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Technogyms olympiske historie

Det Olympiske eventyret startet tilbake med Sydney i 2000, og siden den gang har Technogym hvert år blitt valgt som offisiell leverandør av treningsutstyr til de Olympiske leker. Dette nære forholdet, som strekker seg over nesten to tiår, er resultatet av nært samsvarende verdier: De olympiske leker er ikke bare de største sportsbegivenhetene i verden, men også en feiring av sport som fremmer kulturen av mental og fysisk velvære på global skala. Som offisiell leverandør har Technogym levert sitt mest innovative utstyr og teknologi til utøvernes treningssentre for de siste syv utgavene av OL. Dette historiske engasjementet med profesjonelle idrettsutøvere og en rekke sportsdisipliner har vist seg å være grunnleggende for vår evne til å designe nyskapende teknologi og produkter, gjennom å samle inn verdifull innsikt og tilbakemelding fra idrettsutøvere. Vår tilknytning til OL har blitt en kraftig kommunikasjonsplattform der vi kan utnytte sport for å oppnå vårt ultimate oppdrag: å involvere den globale befolkningen i fysisk aktivitet.


Technogym er et verdensledende selskap innen trenings- og sportsutstyr

Technogym har vært den offisielle leverandøren til de syv siste olympiske,- og paralympiske leker. Over 50 millioner mennesker trener hver dag på Technogym-produkter verden over.  Technogym vil under OL, tilby treningsutstyr på 30 ulike steder. Inkludert den olympiske,- og paralympiske landsbyen, samt andre konkurranse- og treningssteder, hvor idrettsutøvere vil trene før og under de olympiske,- og paralympiske leker. Det viktigste treningssenteret, som ligger i den olympiske og paralympiske landsbyen i Harumi Waterfront District i Tokyo, vil være tilgjengelig for idrettsutøvere i hele perioden. Treningssenteret vil være utstyrt med et bredt spekter av produkter for å imøtekomme alle behov i enhver idrettsgren. Under lekene i 2020 har over 10.000 olympiske utøvere og 4000 paralympiske idrettsutøvere tilgang til et utvalg av de beste og mest innovative produktene innen kondisjonstrening, styrke og funksjonell trening.

Tokyo 2020-president Yoshiro Mori ønsket kunngjøringen velkommen, og uttalte:

«Vi er glade for å ønske Technogym velkommen som offisiell sponsor av treningsutstyr. Technogym har levert treningsutstyr til trenings- og konkurransesteder i tidligere olympiske leker. (Totalt åtte stk, inkl. Tokyo 2020), noe som har gjort det mulig for idrettsutøverne å  forberede seg, og oppnå de beste prestasjoner under lekene.  Sammen med Technogym skaper vi et miljø der idrettsutøvere kan prestere på sitt beste under OL, Tokyo 2020. »

Nerio Alessandri, president og grunnlegger av Technogym, kommenterte:

«Vi er veldig stolte av å få være en offisiell sponsor for de olympiske,- og paralympiske lekene i Tokyo 2020. Hos Technogym jobber vi hver dag for å lage de mest innovative produktene for å kunne støtte utøverne i å nå sine mål. Denne viktige bragden representerer en seier for hele Technogym-teamet. »

I godt selskap

I tillegg til de 67, innenlandske partnerne inkluderer sponsorprogrammet Tokyo 2020 også ni verdensomspennende olympiske partnere – Alibaba, Atos, Bridgestone, Coca-Cola, Omega, Panasonic, Procter & Gamble, Toyota og Visa.

Technogym skillrun ol tokyo 2020

Technogym

Technogym, grunnlagt i 1983  er en verdensledende, internasjonal leverandør av teknologi- og designdrevne produkter og tjenester innen helse- og treningssektoren. Technogym gir et komplett utvalg av kondisjon, styrke og funksjonelt utstyr. Med over 2300 ansatte og 14 filialer globalt, er Technogym til stede i over 100 land. Mer enn 80 000 treningsfasiliteter og 300 000 private hjem i verden er utstyrt med Technogymtreningsutstyr. Technogym er et referansemerke i sportssektoren og en mangeårig samarbeidspartner for lag og idrettsutøvere som konkurrerer i de olympiske leker. Technogym er også en stolt partner til følgende organisasjoner: Real Madrid CF, Juventus FC, Milan AC, Inter og Paris Saint Germain i fotball, US Tennis Federation og PGA Golf Tour.