Nyheter

Technogym MYRUN – best i test!

FotoTechnogym

Det britiske teknologimagasinet T3 kåret nylig de beste tredemøllene for hjemmemarkedet. Technogym MYRUN gikk seirende ut av testen, med sexy design og høy kvalitet som to av hovedpunktene. Les et utdrag av anmeldelsen nedenfor.

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

En god strømdrevet tredemølle vurderes på løpebåndet, som må absorbere effekten av et løp samtidig som den representerer en utendørs overflate, samt å holde støymengden den produserer til et minimum.

Technogym MYRUN

Den beste tredemøllen for hjemmebruk.
+ Sexy design
+ Smart app-tilkobling
+ Gymkvalitet, men liten størrelse
– Øverste prissjiktet

Denne kompakte tredemøllen vant prestisjefylte Red Dot- and iF-designprisen for sitt lille, men vakkert uformede eksteriør. En imponerende mengde funksjoner er samlet inn i MYRUN elegante ramme.

Kanskje er den beste detaljen at Technogym MYRUN har en helling på hele 12%, perfekt for trening til terrengløp eller generell kondisjonstrening.

Den innebygde skjermen gir grunnleggende løpeinformasjon, men blir veldig smart når det synkroniseres til et nettbrett via en innebygd Bluetooth-tilkobling.

Fra appen er det mulig å gjenoppleve utendørsløp via data hentet fra Technogyms app. Opplev en treningsøkt som tilpasser seg musikken i biblioteket ditt, og mottar en detaljert analyse av løpestil og måter å forbedre.

Technogym MYRUN tredemøllen er også den første som har en overflate som tilpasser seg måten du løper og absorberer innvirkningen for å redusere risikoen for skader uten å minske kraften.

Til tross for all kraften, er den designet for å bli satt opp på noen få minutter. Bare følg en utrolig rask gjør-det-selv monteringsanvisning, koble den til strøm og start løpingen.

Helt klart vil prislappen være i det øverste skiktet av de fleste tredemøllebudsjetter, men Technogym leverer sine produkter til noen av Europas beste treningssentre, og vet en ting eller to om hvordan man skaper en realistisk løpsopplevelse som reduserer sjansen for skade og vil gå distansen.