Nyheter

Technogym er offisiell leverandør av treningsutstyr til OL 2018

TekstAnne Kristiansen

FotoTechnogym

Vi kan stolt fortelle at Technogym er valgt som offisiell leverandør av treningsutstyr til de Olympiske leker 2018 i Pyeongchang, Sydkorea.

For syvende gang blir Technogym valgt som offisiell leveandør til OL, Sydney 2000, Aten 2004, Turin 2006, Peking 2008, London 2012, Rio de Janeiro 2016 og nå vinter OL i Pyeongchang 2018 som går av stabelen 9.-25. februar.

”WE ARE VERY PROUD TO HAVE BEEN CHOSEN FOR THE 7TH TIME AS THE OFFICIAL SUPPLIER OF THE OLYMPIC GAMES. THIS IMPORTANT ACHIEVEMENT REPRESENTS STRONG REFERENCE ON OUR PRODUCTS INNOVATION AND QUALITY STANDARDS”

Words of Nerio Alessandri – Fonder and CEO of Technogym

Technogym vil utstyre 13 anlegg for å gi idrettsutøvere de beste forholdene for å trene før og under OL. Alle fasiliteter vil være utstyrt med et bredt spekter av produkter som dekker alle sportsbehov. Til sammen vil ca. 1000 produkter være tilgjengelig for de 3000 idrettsutøvere, som kommer fra 85 forskjellige land og konkurrerer i 15 forskjellige idretter med totalt 102 forskjellige grener.

OL i RIO 2016

Utøverne kommer til å ha muligheten til å trene på et utvalg av de beste og mest innovative produktene som dekker alle treningsområder som fitness, styrke og funksjonell trening. All Technogym utstyr vil bli fullt integrert med Mywellness® Cloud, Technogyms digitale plattform, slik at utøvere kan følge opp trening og holde styr på deres personlige treningsprogrammer digitalt.

De toppmoderne løsningene Technogym vil bringe til Sør-Korea, inkluderer Nyheten SKILLRUN™   den første tredemølleen som er spesielt utviklet for performance running, og kombinerer kondisjon- og styrke i en og samme løsning.

 

SKILLRUN

SKILLRUN™ er en del av SKIL LINE som er en samling av produkter laget for SKILLATHLETIC TRAINING – en metode utviklet av Technogym og olympisk mester med sikte på å forbedre atletisk ytelse. Serien inkluderer SKILLMILL™ det eneste motorfrie produktet som kombinerer kraft, fart, utholdenhet og mobilitetstrening, og SKILLROW™ den eneste romaskinen som gjør at brukeren kan trene både fitness og styrke.

 

SKILLROW

SKILLMILL

De olympiske treningssenterene vil også tilby kondisjonsapparater fra serien Excite med UNITY ™ display og Kinesis® for fokus på funksjonell trening.

 

OL i RIO 2016

Vi tilbyr selvfølgelig løsninger til norske idrettsanlegg og klubber. Ta kontakt med vår salgsavdeling for videre dialog:

+47 22 96 10 50

salg@qicraft.no