Nyheter

SATS ELIXIA velger SKILLMILL

FotoTechnogym

Den nordiske treningsskjeden SATS ELIXIA med ca 160 treningssentre i Norden, lanserer nå i februar sitt eget treningskonsept – Build´n Burn – i Sverige, Norge og Finland. Konseptet bygger på høyintensiv stryke- og kondisjonstrening i grupper på 16-20 personer i en spesialbygd sone på utvalgte sentre. Høyintensiv trening i enkel og inspirerende form er en sterk voksende trend, først og fremst i USA. Med Build´n Burn tar SATS ELIXIA denne effektive treningsformen til Norden.

I konkurranse med andre liknende produkter på markedet, har SATS ELIXIA valgt å satse på den revolusjonerende multifunksjonelle tredemøllen SKILLMILL fra Technogym. Det som skiller SKILLMILL fra tradisjonelle tredemøller, er at SKILLMILL drives av utøverens egen kraft. Produktet beveger seg i samme tempo som utøveren i forhold til om han går, løper eller sprinter.

”- Build`n Burn er skapt for å kunne gjennomføre hard trening på en enklere og morsommere måte en noensinne før, og vi er stolte av å være den første treningskjeden i Norden som lanserer denne treningsformen, sier Kine Stensrud, konseptansvarlig for Build´n Burn.

Pressemelding

Build`n Burn er lagt til som et tilleggsprodukt i SATS ELIXIA sin nye fleksible medlemskapsstruktur. Mot en ekstra kostnad har medlemmene mulighet til å få tilgang på disse klassene. Build´n Burn konseptet vil i første omgang tilbys på ELIXIA CC-Vest, SATS Solli plass, ELIXIA Colosseum, SATS Sagene og ELIXIA Lambertseter.

Les mer om konseptet her

I 2014 fusjonerte treningskjedene SATS og ELIXIA, og sammen ble de Nordens ledende konsern innen trening, med målsetning om å aktivisere mennesker for en bedre helse og økt livskvalitet.