Nyheter

Qicraft blir Technogym: En ny identitet for en spennende fremtid

Oslo, 8 desember 2023 

Qicraft, en pionér innen trening og velværeløsninger, er stolte over å kunne presentere sin nye identitet som Technogym. Dette er en refleksjon av selskapets engasjement ovenfor Technogym, og deres teknologiske innovasjoner, og visjon om å skape fremtidens trenings- og velværebransje med unike treningsopplevelser. Med over 20 års samarbeid har Qicraft hatt et langt og fruktbart partnerskap med Technogym. 

Dette er et strategisk grep for å øke selskapets synlighet i markedet. Technogym sin sterke merkevaretilstedeværelse vil gjøre oss i stand til å komme i kontakt med flere mennesker, og spre vårt budskap om helhetlig velvære og innovasjon til et bredere publikum. Endringen er også drevet av et ønske om å forenkle selskapets identitet, slik at det blir enklere for eksisterende og nye kunder å gjenkjenne og forstå merkevarens essens og budskap. 

Sosiale medieplattformer vil være det første steget i prosessen. Videre vil endringen innbefatte web, samt alle andre kontaktpunkter der Qicraft kommuniserer til markedet. 

Endringen vil ikke påvirke våre juridiske enheter. Det lokale eierskapet til selskapene i Norge, Sverige, Finland og Estland vil fortsette som før. Kunder kan forvente samme nivået av engasjement, kvalitet og service som har vært kjennetegnet til Qicraft når selskapet går inn i den nye fasen under identiteten  Technogym. Denne overgangen er i tråd med selskapets misjon, og underbygger dets forpliktelse til å inspirere til aktivitet og positiv endring i trening- og wellnessbransjen.   

”Dette markerer en ny æra i selskapets historie» sier CEO Farhad Jabbari. «Endringen handler både om en ambisjon om tettere samhandling med Technogym, samt et tydeli steg mot å styrke merkevaren. Technogym er bredt anerkjent for sine innovative løsninger og globale innflytelse innen bransjen. Det harmonerer også perfekt med vår misjon om å aktivisere mennesker, og inspirere til en sunnere livsstil i Norden». 

For mediehenvendelser eller ytterligere informasjon om denne endringen, vennligst kontakt: 

Kjell Olav Engen,
Chief Commercial Officer
E-post: kjell.olav.engen@qicraft.no
Telefon: +47 977 69 852