Nyheter

Artis Synchro- ny og forbedret utgave

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss

La kroppen bevege seg slik den alltid var ment å bevege seg! Nye Artis Synchro er en unik og brukervennlig kardiomaskin. En av de beste Crosstrainerne på markedet med tidenes mest moderne teknologi og ferdigheter.

Artis Synchro gir deg variasjon i hver eneste treningsøkt og lar deg oppnå de resultatene du ønsker på en morsom og effektiv måte. Solid og komfortabel konstruksjon, med et elegant, moderne og brukervennlig design. Artis Synchro er utviklet av Technogyms forskningsteam, med fokus på ergonomi, biomekanikk og kroppens naturlige bevegelser.

Nyt ubegrenset bevegelse

Med Artis Synchro kan du ta dine lengste skritt noensinne. Opptil 67 cm i en lengde hvilket gir deg eksemplarisk stegbevegelse og svært god treningseffekt. I tillegg får du en tilfredsstillende og naturlig treningsopplevelse.

  • Unngå numne føtter – fotplaten demper presset og lar føttene stå i en naturlig posisjon gjennom hele treningsøkten.
  • Høyeste grad av bevegelse – utvid variasjonen og rekkevidden på bevegelsesmønsteret med den nye «quick ramp» som gjør at du enkelt kan endre helling på fotplaten fra 5° til 35°.
  • Letter tilgang – fotplaten er nær bakken noe som sørger for den mest komfortable tilgangen noensinne.
  • Sving naturlig – den ergonomiske utførelsen lar kroppen følge et naturlig bevegelsesmønster.
  • Unity skjerm med integrerte treningsprogrammet og et stort utvalg av underholdning som Youtube, Netflix, Facebook med mer.

Målrettet rutiner, variert og morsom trening –  maskinens Unity skjerm er enkel å bruke med fire innebygde treningsprogram/rutiner i videovisning som kan utføres på ulike intensitetsnivåer. Maskinens allsidighet og de fire programmene «Uphill Stamina», «Glutes», «Total body», og «Long strides» kan utføres på 25 forskjellige intensitetsnivåer. Programmene gir deg  nye utfordringer og variasjon i hver eneste treningsøkt.

Boost Glute Activation. Den avsanserte biomekanikken gir full bevegelse og utvidelse i hoften. Mens de vinklede håndtakene lar deg lene deg fremover slik at rumpemuskulaturen aktiveres på den mest effektive måten.

Nye Artis Synchro Crosstrainer kombinerer brukervennelighet med høy ytelse. Nyt en treningsøkt med det bredeste spekteret av bevegelse noensinne. Kjenn effekten av maskinens kraft i alle musklene i hele kroppen. Sett fokus og jobb med rumpe eller lår, valgmulighetene er uendelige.

Technogym Synchro Artis

Se mer om nye Artis Synchro her: