Ledig stilling

Ledig stilling som Corporate Health Specialist for Vestlandet

Vi søker Corporate Health Specialist for Vestlandet

Kan det være deg?

Ønsker du å være med på å skape aktive arbeidsplasser for å fremme folkehelse. Trives du i et løsningsorientert prestasjonsmiljø, der hver enkeltes prestasjon hylles og teller. Da er du kanskje den vi søker etter, til å bygge opp vår satsning på Vestlandet.

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym og Nordens ledende partner innen treningsutstyr og relaterte tjenester. Selskapet har vært offisiell utstyrsleverandør for 8 olympiske leker, fra Sydney 2000 til Tokyo 2020. Qicraft har en dynamisk bedriftskultur og en positiv lagånd som du også forventes å bidra til.

Qicraft opplever en sterk vekst innenfor totalløsninger innen trening og aktivitet for bedrifter, og søker i den forbindelse etter en ansvarlig for dette segment på Vestlandet. Rollen skal være stasjonert i Bergen og innebærer totalansvar for salgsarbeid innenfor definert segment og geografisk område. Qicraft sitt hovedkontor ligger i Oslo, og det er naturlig å forvente noe reisevirksomhet til Oslo. Stillingen rapporterer til Salgssjef på hovedkontor, og arbeider tett sammen med Corporate Health Specialist i Oslo.

Hvem er du:

 • Sterk interesse for aktivitet, trening og en aktiv livsstil
 • Selvstendig og målstyrt
 • Min. 5 års relevant erfaring er en fordel
 • Minimum 3 års høyere utdanning, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Gode prosjektstyringsegenskaper
 • Sterkt nettverk innenfor bedriftsmarkedet, eiendom og hotell.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Proaktivt salgsarbeid i region vest
 • Forvalte eksisterende portefølje i region vest
 • Bygge opp en sterk portefølje i Bergen
 • Første linje lead forvaltning og filtrering
 • Customer Success – Premium kundeopplevelse a-å
Vi tilbyr

Å jobbe med verdensomspennende treningsløsninger, og en bransje som er i stadig vekst og utvikling. Vi tilbyr kontinuerlig produktopplæring på tvers av Norden, og personlig utvikling sammen med et vinnerteam. Vi har også et godt arbeidsmiljø, og kolleger med lang erfaring som støtter og bistår deg i din utvikling.

 

Omfang, ansattelsesform og lønn

Heltid, 100%.
Fast ansettelse (vi bruker 6 måneders prøvetid).
Fast månedslønn.

Om Qicraft

Qicraft har i dag en markedsledende posisjon i Norden. Konsernet hadde en omsetning på cirka NOK 311 millioner i 2022 og en EBIT på cirka NOK 37 millioner. Målet er å ha en overtid stabil omsetning på ca NOK 350 millioner i året på konsernnivå og samtidig sikre en lønnsomhet på 10 % hvert år. Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi opererer i og ambisjonene vi har. Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

Søknad


Rekrutteringen starter umiddelbart, og fortsetter løpende.

Vi tar i mot søknader via finn og via e-post til: sigve.christoffersen@qicraft.no legg gjerne ved CV og søknadsbrev. Skriv  «Corporate Health Specialist” i emnefeltet.

Vi ser frem til å motta din søknad!