Nyhet! 

Technogym Visio : Touch and Train

 

 

 

Technogym Visio – den digitale plattformen som tilbyr treningstips og umiddelbar tilgang til mengder av engasjerende treningsøkter, bare et klikk unna. 

Technogym Visio er det første treningsdisplayet som er perfekt for hotell, bedrifter, klinikker og ubemannede treningsfasiliteter. Det er designet for å tilby personlig treningsassistanse med inspirerende treningsinnhold. Man får umiddelbart ta del i utallige ulike treningsøkter som tilpasses det tilgjengelige utstyret på stedet, samt individuelle treningsmål og behov. 

 

Via displayet på 32 tommer blir Technogyms treningsinnhold umiddelbart tilgjengelig.  Ved å logge inn med Technogym App får du som bruker mulighet til å lagre aktivitetene, måle fremgang. Technogym Visio gir ubemannet en-til-en treningsopplevelser tilpasset det tilgjengelige utstyret der du trener. Dessuten får man potensielt avlastet personlige trenere så fokuset kan være på feedback fremfor å visualisere bevegelsene manuelt. Det kan også skapes og lastes opp egne videoer og treningsinnhold som kompletterer det integrerte materialet. 

 

De ulike treningsopplevelsene består av målorienterert innehold basert på Technogym Sessions, der instruktørledede videoer lar brukeren utforske ulike treningsformer som HIIT, styrketrening, yoga, Pilates med mer. Alternativt kan man velge Technogym Routines for å trene i sin egen takt med hjelp av video- og lydinstruksjoner. Ved hjelp av timer-innstillinger kan intensiteten varieres utfra behov. 

 

Technogym Visio gir den optimale løsningen for alle typer treningsfasiliteter og forretningsmodeller der målet er å skape en personlig og ubemannet treningsopplevelse. Den bidrar til å øke engasjementet gjennom variasjon og veiledning ved egentrening. 

Er du intressert i vite mer?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg. 

Technogym Visio

Med Technogym Visio får du en sømløs og personalisert treningsopplevelse som kan  forbedre din effektivitet og evne til måloppnåelse. Alt er skreddersydd til dine behov, preferanser og livsstil. 

Trykk og tren

Opplev sømløs trening med Technogym Visio. Via et trykk på  på skjermen kommer du  inn til et stort bibliotek med engasjerende treningsøkter med veiledning. 

1. Velg din ønskede treningsform via Technogym Visio’s filtere.

2. Logg inn på Technogym Visio for å lagre og følge din utvikling i  Technogyms ekosystem med Technogym App.

3. Koble til din pulsmåler og høretelefoner med Bluetooth for å få en enda bedre treningsoppevelse.

Passer alle steder

Technogym Visio er en løsning som fungerer ved alle type fasiliteter uavhengig av forretningsmodell. Enten det er på treningssenter, i helseklinikk, på treningsrom på hotell eller i en bedrift. Den kan gjøre hvilket som helst treningssted til en engasjerende  opplevelse med premium en-til-en trening. 

Previous
Next

Enormot utvalg av øvelser

SESSIONS

Tren 1-tll-1 med førsteklasses veiledere. Få tilgang til instruktør-ledede videoer for å utforske ulike treningsformer: HIIT, styrke, yoga, Pilates med mer.

EXERCISES

Utforsk nye øvelser og bevegelser og perfeksjoner din gjennomføring av disse med enkle videobeskrivelser. .

ROUTINES

Tren i ditt eget tempo med Routines. Følg videoinstruksjoner for hjelp til å nå dine mål. 

TIMERS

Gjennomfør ditt eget program og bruk den innebygde klokkefunksjonen for å sette ulike tidsgrenser hvis du trener Tabata, EMOM, AMRAP eller liknende.

Spill inn og last opp ditt eget treningsinnhold

Technogym Visio er en fleksibel plattform som tilpasser bibliotetekt til det treningsutstyret som er tilgjengelig. Med Stream professional lisens kan egenskapt innhold enkelt bli lagt til.

Spill inn din film

Last opp i Mywellness CRM

Stream

En treners beste allierte

Utforsk hvordan Technogym Visio kan bistå de personlige trenerne. Mens man får løpende assistanse ved hjelp av visuell veiledning på skjermen kan treneren fokusere på å gi tilbakemeldinger og motivasjon. 

Vil du vite mer? Kontakt oss

nyhet-technogym-visio-touch-and-train-qicraft