Technogym Skillup: kombiner kondisjon og styrketrening

Et funksjonelt apparat som aktiverer hele overkroppen på en intensiv og effektiv måte.

Technogym er stolte av å presentere Skillup, en stakemaskin som trener overkropp på en komplett og intensiv måte. 
Skillup er et resultat av lang erfaring innen prestasjonstrening, og er utviklet av den offisielle leverandøren til de siste ni olympiske lekene.
Idrettsutøverne ved OL i Paris 2024 får tilgang på et bredt spekter av produkter og teknologi, disse
dekker idrettsforberedelser som kardiovaskulær trening, styrke og funksjonell trening. Blant produktene vil Skillup være
en nøkkelinnovasjon for å bistå svømmere og et mangfold av utøvere under oppvarming og forberedelser til konkurranser.
 

Technogym Skillup er designet for å aktivere hele kroppen, med spesielt fokus på øvre muskelgrupper ved gjenskapelse av bevegelser fra langrenn. Takket være MULTIDRIVE TECHNOLOGY, Technogyms dobbeltmotstandsteknologi, kan Skillup integrere kardiovaskulær trening og styrketrening for en komplett treningsopplevelse. Denne justeres enkelt via en knott.

 

Skillup er designet for å passe sømløst inn i alle typer rom, samtidig som det er enkelt å betjene maskinen. Skillup tilbyr en rekke funksjoner, inkludert en skjerm for oppfølging av ytelsesmålinger. Dataene er presentert på en intuitiv og lettlest måte, og skjermen drives utelukkende av brukerens bevegelse og krever ingen ekstern strømkilde. Skillup er også miljøvennlig og særskilt innen sitt slag ved anvendelse av et oppladbart batteri. Dette reduserer behovet for vedlikehold.

 

Skillup er integrert i Technogym Ecosystem, og ved å laste ned Technogym-appen får brukeren tilgang til eksklusivt innhold. Dette inkluderer ulike treningsmetoder, treningsøkter og oppfølging av progresjon. For å skape en engasjerende treningsopplevelse kan operatører inkludere Skillup i Teambeats. En digital gruppetreningsløsning  uten avbrekk, og som hjelper brukere å oppnå resultater raskere. Deltakerne blir guidet gjennom forskjellige stasjoner som kan tilpasses etter brukernes individuelle preferanser og forutsetninger.

Skillup er en del av Skill Line. En produktlinje som er utviklet i samarbeid med idrettsutøvere fra hele verden, med bistand fra prestisjefylte forskningsinstitutter og universiteter. Skill-produktene er rettet mot de som ønsker å trene hjemme eller på treningssentere for å oppnå maksimal ytelse.

 

I tillegg til Skillup inkluderer Skill Line

Skillmill – den ikke-motoriserte tredemøllen som kombinerer kraft, hurtighet, utholdenhet og smidighet.

 

Skillrun – tredemøllen spesielt designet for prestasjonstrening.

 

Skillrow – innendørs romaskinen for utvikling av aerob- og anaerob kapasitet og nevromuskulær funksjon.

 

Skillbike – den første innendørs smartsykkelen med ekte girkasse.

 

Skilltools – essensielt tilbehør og utstyrsløsning for alle nivå, med fokus på mobilitet, stabilitet, styrke, hurtighet og smidighet.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

technogym-lanserer-skillup-qicraft