Innlegg

Funkisvilla på Oslo Vest

TekstHæge Fagerhus Asak

FotoBård Gundersen

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Innholdsrikt og funksjonelt treningsrom i lekker funkisvilla på Oslo vest

Vi elsker å spre treningsglede og motivasjon, og inspirere til at flere får tid til den viktige hverdagstreningen. Vi opplever at akkurat slik som denne kunden, er det mange der ute som kjenner på at hverdagsstresset ødelegger for treningshverdagen. Kunde hadde lenge drømt om et eget hjemmegym for å få presset inn treningsøkter i den overfylte ukeskalenderen. Og da de endelig fikk mulighet til å innrede treningsrommet hjemmet, falt valget på treningsutstyr fra Technogym levert av oss i Qicraft.

Vi håper du finner inspirasjon til ditt hjemmegym, og vi hjelper deg gjerne med prosessen, både fra idè til ferdig treningsrom. Bli kjent med vår konsulent for hjemmetrening, Hæge 

Hvorfor ønsket dere treningsrom hjemme? 

Med mye jobb og barn som skal følges opp er hverdagen en kamp med klokken. Vi liker å være aktive, og særlig morgentrening før jobb gjør det mye enklere når vi har dette i huset.

Hva var viktig for dere når dere skulle velge utstyr?

Vi ønsker å kunne trene kondisjon, løpe, sykle og ha en ellipse maskin, samt kunne trene funksjonell styrketrening. Utstyret må være av god kvalitet så det er motiverende å trene på og med.

Hvorfor valgte dere Qicraft og Technogym?

Technogym har flott design og utstyr av meget god kvalitet. Det er utstyr jeg liker veldig godt, og som samtidig ser fint ut. De hadde en løsning vi var ute etter, Kinesis One, som er et veldig godt verktøy for å trene funksjonell styrketrening, kondisjon og bevegelighet.

Hvordan var deres opplevelse med Qicraft?

De hjalp oss med å finne de enhetene vi hadde behov for, og anbefalte modeller i tråd med våre ønsker. God service og veiledning.

Ønsker du å se på treningsløsninger for ditt hjem? Vi hjelper deg gjerne, kontakt oss for en uforpliktende prat via skjema under.