Event

Vi deltar på Stockholm Furniture Fair 7-11. februar 2023

TekstEivind Bjørnenak

Wellness meets design – opplev vakre italienske treningsløsninger på møbelmessen i Stockholm

Stockholm Furniture & Light Fair er en global møteplass for skandinavisk design, og det forventes besøkende fra mer enn 100 land. Stockholm Furniture Fair byr på et rikt program med foredragsholdere og inspirerende design- og arkitekturdiskusjoner. I år kan du møte 400 utstillere fra 31 land, og besøkende har mulighet til å bli bedre kjent med Technogym sine løsninger for dette markedet.


Kom og besøk Technogym-standen C14:12

I vår seksjon blir du bedre kjent med elegante treningsløsninger, og våre egne velværedesign-eksperter. På messen får du høre mer om Technogyms langsiktige samarbeid med arkitekter og designere, og hvordan vi skaper vakre rom som oppmuntrer til aktivitet i private hjem og offentlige rom.

 

Møt Christian Brugnoli på vår avdeling torsdag 9.2: 11-12:00 og klokken 13-15:00

Mr. Cristian Brugnoli, Architecture & Interior Design Director at Technogym

Cristian Brugnoli er ansvarlig for Technogyms arkitektur- og interiøraktiviteter, og besøker vår stand torsdag 9. februar. Cristian har lang erfaring med italienske luksusmøbelmerker, og samarbeidet tett med både arkitekter og designere. Han har jobbet med internasjonale arkitekter som Patricia Urquiola, Ron Arad, Ross Lovegrove, Marco Piva og Carlo Colombo.

Velkommen til Cristian Brugnolis foredrag på scenen K11 – torsdag 9.2 kl 14:00

The future of wellness design

Den økte interessen for psykisk- og fysisk velvære har direkte innvirkning på arealplanleggingen. Hvor lys, materialer, ventilasjon og grønne områder er i fokus. Cristian forteller om nye trender innen velværedesign, og arkitekturens viktige rolle for å forbedre helse og velvære både for private- og offentlige rom.

 

Technogym er et kjent  selskap innen treningsbransjen, men de færreste vet at selskapet har vunnet mer enn 50 designpriser for sine produkter.

Technogym har fått tildelt flere priser innen design, disse inkluderer blant annet  Compasso d’Oro, Reddot, iF, ADI og IDEA.

Cross Personal er selve perlen i Technogyms Personal Line-serie - og designet av italienske Antonio Citterio.

 

 

Vi sees på messen!