Event

Technogym på Furniture Fair 2023

TekstEivind Bjørnenak

FotoHimlafoto

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Stockholm Furniture Fair 2023

På Stockholm Furniture Fair viste vi frem Personal Line, som er blant Technogyms mest eksklusive produktserier. Serien er utviklet i samarbeid med den kjente arkitekten og designeren Antonio Citterio, som tidligere har jobbet med kjente merkevarer som Hermés og Vitra möbler.

 

Stockholm Furniture Fair er verdens største plattform for skandinavisk design, og tiltrekker besøkende fra over 100 land.

 

Personal Line – utviklet av Antonio Citterio

Personal Line kombinerer stilrent design med innovativ teknologi for å skape en eksepsjonell treningsopplevelse.

Vårt mål er å lage treningsutstyr som utgjør en naturlig del av hjemmets interiør, og skape rom som fremmer både trivsel og helse. Derfor var det naturlig for oss å være på Stockholm Furniture Fair 2023.

juoksumatto design
Relaterte produkter
RUN Personal

TechnogymPersonal Line - RUN Personal

Les mer
Relaterte produkter
KINESIS Personal

TechnogymKinesis - KINESIS Personal

Les mer

 

Wellness design

Det økte fokuset på psykisk og fysisk helse har direkte innvirkning på utformingen av inne- og uterom. Hvor faktorer som belysning, materialer, ventilasjon og grøntarealer har en viktig rolle i helseprosjektet. Arkitektur og design kan bidra til å skape følelser av velvære, og forbedre menneskers helse i både private og offentlige rom.

Under messen holdt Cristian Brugnoli, arkitektur & interiørdesign direktør i Technogym, et foredrag om de ulike trendene vi ser innen Wellness Design.
christian brugnoli

Cristian Brugnoli, Technogyms Architecture & Interior Design Director forteller om trendene innen Wellness Design

Hvordan skape inspirerende og helsefremmende rom

Vårt treningsutstyr skal gjøre det enklest mulig for folk å holde seg aktive i hverdagen, med produkter som komplimenterer innredning og interiør. Enten dette er til et hjemmebruk, kontorfasiliteter, treningssentre, hoteller eller andre offentlige rom. Kontakt oss gjerne for å diskutere ideer og løsninger til kommende prosjekter.  Vi hjelper med innredning som fremmer kunders fysiske og mentale helse.

huonekalumessut