Event

NIH Convention 2018

TekstMariam Eltervåg Cissé

FotoBård Gundersen

Vi ser tilbake på en helg fullspekket av treningsglede, og for oss var årets convention større enn noen sinne. En kjempe morsom, gøyal og ikke minst aktiv helg, med 17 instruktører, 7 forskjellige klasse-konsepter med rundt 700 deltakere fordelt på totalt 36 klasser på to dager.

Vi hadde et ekstremt dyktig trener-team, hvor kun de beste av de beste var trener for oss og vi setter så pris på den store spredning i kompetanse blant dem.

I år disponerte vi halve salen, som for helgen ble omdøpt til SKILLSONE, som ble delt inn i tre forskjellige timer: SKILLRUN, SKILLBIKE og SKILLHIIT.

SKILLRUN

I vår SKILLRUN-sone ville vi fokusere på bruksområdene som denne mølla har. Nemlig at det er en møllet designet for mer enn bare løping. SKILLRUN  er den første av sitt slag som er designet for toppidrettsutøvere, og gir deg muligheten til å trene styrke kombinert med kondisjon.

Så dette ville vi vise frem igjennom to forskjellige konsepter: RUNNING og BOOTCAMP.

På RUNNING time var det tradisjonell løping som sto på meny, men mye stigning. Denne mølla gir deg muligheten til å trene SPEED, POWER, AGILITY og STAMINA, så under BOOTCAMP klassen kunne du få prøve deg på både SLED-run, PARACHUTE og RUN AGAINST RESISTANCE.

SKILLBIKE

På SKILLBIKE-sonen kunne du få delta på enten race eller PREFORMANCE-klasser. På RACING-klassene ble alle deltakerne delt inn i lag, hvor det var konkurranse om å komme først i mål. Og for å styrke samhold var førstemann ansvarlig heiagjeng til resten av laget frem til siste mann var kommet i mål.

PREFORMANCE klassen var lagt opp som klassiske sykkeltimene, hvor det var fokus på å genere watt og ble kjørt med diverse motstand.

SKILLHIIT

Denne sonen var hvor vi la fokus på POWER, SPEED og AGILITY. Dette var en rotasjons klasse, hvor deltakerne rullerte mellom forskjellige øvelser som inkluderte blant annet vår SKILLMILL, SKILLROW og Kettellbells. Her skulle du jobbe basert på egne ferdigheter og yte etter egen evne.

Vi takker alle trenere, deltakere, kollegaer og samarbeidspartnere for en vel blåst helg!

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer
Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer