Artikkel

UNICA – det beste multiapparatet i 2020

En modern klassiker som øker i popularitet

Takket være designet har UNICA blitt en moderne klassiker som mange drømmer om å ha hjemme, på kontoret eller på hytta. Gjennom årenes løp har UNICA blitt omtalt i mange treningsmagasiner, men også en av de få treningsapparatene som blir omtalt i design, kunst- og interiørverden.

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

 

I årets “The best multi-gym 2020: multi-gyms to workout all muscle groups at home” skriver T3: “It straddles a fine line between home fitness equipment and piece of contemporary art.” Dette bekrefter vår oppfattelse om at UNICA er så mye mer enn enn kun et treningsapparat.

Man kan lese om i nesten samtlige av artiklene at prisen er høyere en konkurrentene på markedet. Samtidig understrekes det at premiumprisen overgår forventningene til et multiapparat. I årets “The Best Multi-Gyms For A Full Weights Workout At Home” skriver Coach magazine: “If you’re after a deluxe multi-gym experience, you should meet the Technogym Unica.”

Et komplett hjemmegym
Nyt et komplett hjemmegym på bare 1,5 kvadratmeter. Med mulighet til å trene armer, ben, mage, rumpe, rygg, bryst og mye mer med hele 25 ulike styrkeøvelser. Utforsk potensialet ditt med spesifikk styrketrening, forbedre kondisjonen din.

UNICA tilbyr deg også digital treningsopplevelse.
UNICA Virtual Trainer er din perfekte treningspartner og coach for å nå målene dine på en motiverende og sikker måte.
Velg den spesifikke muskelgruppen du vil trene og finn passende øvelser.
Følg programmet for å bygge styrke, gå ned i vekt og/eller form kroppen din.

Les alt om UNICA og start å planlegginge hvor i hjemmet eller på kontoret du ønsker den.

https://qicraft.no/technogym-unica-25-styrkeovelser-pa-15-kvm/

Relaterte produkter
UNICA

TechnogymUNICA

Les mer