Artikkel

Treningsutstyr – treningstilbehøret som forbedrer treningsøkten din

TekstTechnogym

FotoTechnogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Technogym Tools er et utvalg av treningsutstyr designet for å sikre at du får maksimalt utbytte av treningen din – uansett om du trener hjemme, utendørs, på reise eller på treningssenteret ditt.

Det ser ikke ut som om hjemmtreningstrenden bremser med det aller første, og folk er stadig på utikk etter gode tips,  nye treningsøkter og riktig treningstilbehør. Folk er opptatt av at kvaliteten på treningsutstyr hjemme og at hjemmetreningen skal være tilsvarende som å trene på treningssenteret.

Relaterte produkter
SKILLTOOLS

TechnogymSkill line - SKILLTOOLS

Les mer

For å gi treningsentusiaster det beste treningsutstyret for å trene hjemme, med tilsvarende kvalitet som en opplever på treningsstudioet, har Technogym designet en unik Technogym Tools kolleksjon. Et bredt utvalg av treningstilbehør som sørger for å gjøre treningsøkten din litt bedre.

technogym bundles smart trneingsutstyr

Technogym Tools sørger for at du får trent et stort utvalg øvelser for hele kroppen. Uansett om du trener hjemme eller et annet sted. Mobilitet, oppvarming, nedkjøring, styrketrening, hurtighet, og smidighet –  treningen din har nå komplett utstyr, designet for å maksimere ytelsen din samtidig som du opprettholder en god teknikk.

Pia Seeberg Active Bundle

“Jeg velger Technogym på generelt grunnlag på grunn av den gode kvaliteten, som gjenspeiles i alle deres produkter og utstyr. Active Bundle er en forlengelse av kvalitetsutstyret jeg er vant til å trene med hjemme, og det gir en motivasjonsboost å vite at jeg har utstyret på stell, også utenfor husets fire vegger. Bagen i seg selv er ekstremt funksjonell, og det merkes godt at den er tiltenkt en sprek og aktiv livsstil - thermolomme til drikkeflaske, smart oppbevaring av massasjerulle, tilegnet plass til treningsmatten, og ikke minst et smart etui til hoppetauet, gjør opplevelsen av bagen og ikke minst økten, meget god. Sømløs og funksjonell beskriver for meg Active Bundle, og sist men ikke minst; den ser strøken ut! ”

Pia Seeberg
Personlig- og mentaltrener, forfatter og Technogym ambassadør
Les mer

Treningsutstyr – treningstilbehør on the go

Technogym har nylig lansert tre ulike treningskit, som inneholder ulike verktøy som gir uendelige treningsmuligheter. Alt ekstra treningstilbehør, i en praktisk innpakning som gjør det super enkelt å ta med seg på reise.

Vår Technogym ambassadør Emmi Jokinen har alltid med sin Technogym Fit Bundle på tur

Technogym Travel Bundle

Tren når du vil, hvor du vil. Technogym Travel Bundle er en smart treningsveske fylt opp med at du trenger av treningsutstyr for å få til en god treningsøkt på reise.

Travel bundle består av en praktisk treningsbag med et dedikert rom til treningsustyret. I treningsvesken finner du essensielle treningsverktøy for mobilitet, tøying og motstandstrening. Elastiske treningsstrikker i ulik motstand, foam roller, mobility ball og treningsmatte. Vesken har også et praktisk oppbevaringsrom til skittent treningstøy, samt et thermooppbevaringsrom  til drikkeflasken.

Relaterte produkter
Technogym Travel Bundle

TechnogymTechnogym Travel Bundle

Les mer

technogym active bundle kit

 

Technogym Active Bundle

Foretrekker du å ha dine personlige treningsfavoritter med deg på treningssenteret? Technogym Active Bundle er for deg, som liker å ha treningsbagen pakket og klar for action.

Ta ditt personlige treningsutstyr med deg på treningssenteret med Technogym Active Bundle. Det er mer hygienisk å ta med personlig småutstyr på senteret, enn å benytte det som er i mange hender i løpet av en dag. Den smarte treningsvesken inneholder jump rope, foam roller, håndle, treningsmatte og drikkeflaske.

pia seeberg bundle

Vår Technogym ambassadør Pia Seeberg bruker sin Active Bundle på farten

Relaterte produkter
Technogym Active Bundle

TechnogymTechnogym Active Bundle

Les mer

technogym fit kit bundle treningstilbehør treningsutstyr

Technogym Fit Bundle

Alltid klar for trening med Technogym FIT BUNDLE

Technogym FIT BUNDLE er skapt for deg som stadig er på farten og vil ha treningsmuligheter der du befinner deg. Den praktiske og slitesterke Technogym treningssekken har paddet PC-rom, ekstra rom for skittentøy/sko og vanntett rom til flaske eller mobil. Praktisk når man planlegger en aktiv pause under studier, på en dagstur til stranden eller i parken. Ryggsekken rommer: Jump rope i krom, strikker og elastisk bånd for styrketrening og mobilitetsball for å løsne stive musklpunkter, når du tøyer ut. Direkte link til Fit Bundle i Qicraft webshop.

Technogym FIT BUNDLE

Relaterte produkter
Technogym Fit Bundle

TechnogymTechnogym Fit Bundle

Les mer
Relaterte produkter
Technogym Power Pack

TechnogymTechnogym Power Pack

Les mer

Sett sammen dine favoritter fra treningsutstyret Technogym Tools

Technogym Tools er også mulig å kjøpe hver for seg. De ulike treningstilbehørene bidrar til at du alltid opprettholder din beste fysiske form. Hvert tool eller verktøy om du vil, kommer med en brukermanual som illustrerer ulike øvelser du kan trene med produktet.

Technogym Loop Bands – treningsstrikk – motstandsbånd

Loop bands er det perfekte tilbehøret i en hver treningsøkt. Treningsstrikken gir deg ekstra motstand og kan brukes i et stort spekter av ulike treningsøvelser. Utfordre både styrke og fleksibilitet med Technogym Loop Bands. Det er ikke uten grunn at Loop bands er favoritter for både hjemmetrening og trening på farten. Produktene gir deg variasjon i treningen hver dag. Det komplettet settet med Power Band Resistande inkluderer seks ulike motstandsnivåer.

 

Technogym Elastics Bands – rubber bands – mini bands og power bands – treningsstrikk

Sterke, motstandsdyktige og svært gode i bruk, Elastiske mini bands og Power bands fra Technogym garanterer en stor variasjon av treningsøvelser og gir deg ekstra motstand der du trenger det. Populariteten med Mini Bands i treningsøkter har eksplodert de siste årene, og er flittig brukt av ivrige treningsentusiaster verden over. Technogym gir deg mini bands og Power bands, treningsstrikker i tre ulike motstandstyrker, de er slitesterke og har god holdbarhet, både når de blir brukt innendørs og utendørs.

Tehnogym tools

 

Technogym Jump Rope – hoppetau

Hoppetauet fra Technogym kan brukes både i oppvarming, i løpet av en treningsøkt, i crossfit, gruppetimer, kondisjonstrening med mer. Hoppetauet har et overlegent design med aluminium håndtak med riller for bedre grep. Svært god kvalitet og holdbarhet, enkelt å oppbevare og ta med seg på farten.

Relaterte produkter
JUMP ROPE

TechnogymSkill line - JUMP ROPE

Les mer

treningsmatte fra technogym - treningsutstyr og treningstilbehør som du trenger på farten. trene hjemme. trene på reise. Technogym treningstilbehør. Treningsutstyr. treningsstrikke. foam roller. Vekter, kettlebell, manualer. smart innpakning, lett å ta med, alt du trenger for en super treningsøkt. Technogym. Trene på kontor. Trene hjemme. Hjemmetrening. trening på reise. styrketrening, treninsstrikker, technogym tools, treningsverktøy, treningstilbehør

Technogym Exercise Mat – Treningsmatte

Et verktøy som kan brukes både under stretching og i styrketrening. Rull ut matten når du skal trene hjemme for ekstra beskyttelse. Laget i svært god kvalitet, for å gi maksimal komfort og sikkerhet når du gjør treningsøvelser på gulvet.  Treningsmatten har en spesiell 3-lags teknologi og sklisikre materialer.

Technogym Heaxgone Dumbbells

Hexagon Dumbbells er tilgjengelig både som komplett serie eller stykkvis. De er enkle å oppbevare og lar deg utføre et bredt spekter av øvelser. På grunn av utførelsen, gir Hexagon treningsmanualer  mer stabilitet i øvelser enn manualer i rund utførelse. De vil ikke rulle eller skli på gulvet ved for eksempel push up med roing.

Relaterte produkter
Hexagon Dumbbells

TechnogymHexagon Dumbbells

Les mer

Technogym Kettlebells

Technogym sine Kettlebells er allsidige og ideelle for å trene hele kroppen. Styrke, utholdenhet, stabilitet, koordinering, et bredt spekter av ulike øvelser vil hjelpe deg å nå dine treningsmål. Disse  Kettlebellsene har  fokus på design og kvalitet, med håndtak i rustfritt stål og dobbel-farget finish av gummi som gir effektiv beskyttelse for gulv og andre Kettlebells

Relaterte produkter
Kettlebells

TechnogymKettlebells

Les mer

Technogym Foam Roller

Technogym sin Foam roller er et supert hjelpemiddel for både oppvarming og smertelindring av ømme muskler. Foam rollers kan også brukes til egenmassasje og skadeforebyggende øvelser.

technogym foam roller skumrulle for egentrening massasje ømme muskler oppvarming trening. treningsutstyr og treningstilbehør som du trenger på farten. trene hjemme. trene på reise. Technogym treningstilbehør. Treningsutstyr. treningsstrikke. foam roller. Vekter, kettlebell, manualer. smart innpakning, lett å ta med, alt du trenger for en super treningsøkt. Technogym. Trene på kontor. Trene hjemme. Hjemmetrening. trening på reise. styrketrening, treninsstrikker, technogym tools, treningsverktøy, treningstilbehør

Technogym Balance Dome – soft step – balanseball

Det perfekte treningsredskapet for å tilføre balanse og stabilitet i treningsøkten din. Kan brukes også i rehabiliteringstrening, og super med egen kroppsvekt. Enkel å lagre hjemme, for eksempel under sengen? Super til å trene ulike mageøveler, utfall eller andre styrkeøvelser hvor du også ønsker å fokusere på stabilitet. Treningsballen er utført i svært solid PVC og designet for å være sklisikker. Denne brukes også på treningssentre over hele verden.