Artikkel

Technogym Lanserer Checkup

Technogym Checkup: Skreddersydde treningsprogrammer basert på fysiske parametere og AI-intelligens

Et mangfold av studier bekrefter at regelmessig trening og kosthold kan være avgjørende for å oppnå et langt og sunt liv. Regelmessig aktivitet er et viktig verktøy, men krever også forholdsregler og riktig dosering. Den nyeste produktlanseringen Technogym Checkup gjør det mulig å skreddersy optimale treningsprogrammer basert på analyser av fysiske parametere og kunstig intelligens.

Med Technogym Checkup vil all data loggføres i Technogym Ecosystem, som videre utvikler treningsprogrammer basert på individets fysiske- og funksjonelle forutsetninger. I tillegg vil programmene tilpasses etter personlige mål og behov.

Technogym Checkup gjennomfører presise og pålitelige tester for å måle kroppssammensetning, styrke, balanse, mobilitet og kognitive evner. De innsamlede dataene er tilgjengelige i Technogym Ecosystem og behandles av Technogym Coach (Technogym’s digitale trener). Til slutt dannes et personlig treningsprogram basert på dataene, og som sørger for høy grad av tilpasning og presisjon. Takket være denne løsningen har du tilgang på treningsprogrammet hvor som helst og når som helst: enten du er på et treningssenter, hjemme, hotell, jobb eller sammen med fysioterapeut eller lege.Technogym Checkup 1

Technogym Checkup kan også beregne såkalt «wellness-alder» som gjenspeiler fysisk og funksjonell helse. Alder fungerer som et referansepunkt, og på denne måten kan personer enkelt følge egen utvikling gjennom programmer som tar hensyn til individuelle forutsetninger. Programmene er tilpasset med den hensikt å redusere «wellness-alder», og takket være AI vil programmene tilpasses over tid for hurtigere oppnåelse av progresjon og resultater.

For treningssentre og andre virksomheter representerer Technogym Checkup en stor mulighet for å tilby medlemmer en innovativ og persontilpasset tjeneste, og en sømløs opplevelse som strekker seg fra første møtet til oppnåelsen av den enkeltes treningsmål. Fra et forretningsperspektiv inkluderer Technogym Checkup en mulighet til å tiltrekke seg nye kunder, beholde eksisterende kunder og tilby tjenester som kan generere ekstra inntekter.

Technogym Ecosystem 2024 3

technogym-lanserer-checkup-qicraft