Artikkel

Technogym Boutique har åpnet dørene i Stockholm

FotoTechnogym

Technogym Boutique har åpnet dørene i Stockholm

Technogym-boutiquer med eget showroom finnes allerede i mange store europeiske byer,  eksempelvis Monaco, Zürich og København. Nå har Qicraft åpnet sin første Technogym-boutique i Sverige, og denne ligger i sentrum av Stockholm i Norrlandsgatan 6.

technogym
Technogym Boutique er et unikt butikkkonsept hvor Technogyms mest populære treningsprodukter bringes direkte der kundene er. Butikkene er ofte lokalisert i de mest sentrale stedene i storbyer, og det skal være lett å komme innom for å holde seg oppdatert på fremtidens trender innen trening. Lokalenes utforming er i stor grad håndverket til Technogyms partner, den anerkjente italienske designeren Antonio Citterio.

Technogyms utstyr er en kombinasjon av teknologi og design, omgjort til en funksjonell og elegant enhet. Det klare konkurransefortrinnet er en kombinasjon av høy kvalitet og brukervennlighet, som nå  er enda mer tilgjengelig for de besøkende i butikken. I tillegg til Finland og Norge er Qicraft Sverige eksklusiv distributør av Technogym. «Vi er glade for å ønske Technogym velkommen til Bibliotekstaden. Merket utfyller de eksisterende sports- og helsekonseptene godt, og styrker Bibliotekstaden ytterligere som både shopping-destinasjon og møteplass», sier Emanuel Westin, forretningsutviklingsdirektør i Hufvudstaden.
technogym boutique
"Besøkende i butikken kan teste Technogym sine nyeste produkter, få en konsultasjon for å designe sitt eget hjemmetreningsrom, og sammen med arkitekter planlegge større prosjekter for hjem og bedrift. Technogym tilbyr en unik mulighet til å kombinere fitness med motiverende digitalt treningsinnhold, samt personlig virtuell coaching. Vi ønsket å skape mer ut av treningsopplevelsen," beskrevet av Alexander Hed, VP Qicraft Sverige.


I dag er Technogym verdens ledende velværeselskap, og har hentet sin suksess fra kombinasjonen av banebrytende teknologi og italiensk design. Selskapet investerer tungt i produktutvikling, med et mål om å gjøre det enklere for folk å trene og følge en sunn livsstil. Allerede er det mer enn 50 millioner mennesker som trener med Technogym-utstyr over hele verden, og Technogym finnes i mer enn 80 000 treningssentre. Technogym er ikke bare å finne på førsteklasses treningssentre, femstjerners hoteller og de fineste hjem. Selskapet har også vært offisiell utstyrsleverandør til OL siden 2000.technogym personal lineTechnogym har et langt samarbeid med designere i toppklassen, som Antonio Citterio. Den italienske designerens eksklusive Personal Line- serie er også utstilt i Stockholms Technogym Boutique. I tillegg har Technogym nylig startet et samarbeid med Dior, hvor sluttresultatet er et begrenset opplag av treningsutstyr designet basert på ikonisk Dior-stil.
technogym dior mallisto kotikuntoiluuun

QICRAFT

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og er ledende nordisk produsent av treningsutstyr og tjenester.

Qicraft ble grunnlagt i 2001 av Håkon Bakkevig, og siden 2017 har selskapet vært ledet av administrerende direktør Farhad Jabbar. Qicraft Sweden er en del av Qicraft Group, som inkluderer Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia og Qicraft Finance.