Artikkel

Technogym Bike – på treningssenter, hotell eller kontor

Kontakt oss
Salg

Tilby utallige, ulike innendørs sykkeltimer med Technogym Bike, ledet av noen av verdens beste instruktører og trenerene i verden.

Et bredt spekter av oppslukende opplevelser i ett og samme produkt.  Technogym Bike gir deg mulighet til å overføre energien fra verdens ledende trenere inn i ditt treningssenter, hotellrom eller til og med på kontoret til dine ansatte.

Technogym Bike Screen


Live

Delta i live-klasser, klatre oppover på topplisten, og vær sosial med andre deltakere. Det er akkurat som å være i sykkelsalen i sanntid.

Technogym Live skjerm

On-demand

Hvem som helst kan når som helst velge en on-demand time fra vårt innholdsrike bibliotek. Et klikk, og du er klar for en morsom og energisk sykkeltur.

Technogym bike for hotell bedrift og treningssenter

Omfattende bibliotek

Technogym Bike tilbyr utallige timer med ulik intensitet og varighet, samt ulike instruktører og musikksjangere. Her finner du noe for enhver smak.

Hvorfor Technogym Bike passer for deg og din virksomhet

Technogym Bike er den perfekte døgnåpne løsningen for virtuelle gruppetimer og avkoblende treningsøkter. I et virtuelt utendørs miljø for treningssentre, hoteller og kontormiljøer. Med Technogym Live-plattformen kan alle delta i spennende og oppslukende klasser hvor som helst og når som helst. Technogym Bike åpner for nye muligheter for å engasjere folk som liker trening på sykkel på treningssentre, hotell eller kontormiljøer.

Technogym Bike på treningssenteret

Se for deg spenningen ved å gå inn i et sykkelstudio - lyset, atmosfæren og musikken. Tenk deg å kunne gi dine medlemmer den samme opplevelsen gjennom en skjerm direkte på sykkelen din. Technogym Bike gir deg som treningssenter muligheten til å tilby denne opplevelsen til dine kunder, også utenfor sykkelstudioet.
Technogym bike på treningssenter

Technogym Bike på hotellrommet

Det har aldri vært enklere å trene på sitt eget hotellrom, i fred og ro, beskyttet fra omverdenen. Med Technogym Bike får gjestene tilgang til et kontinuerlig oppdatert bibliotek med treningstimer fra de beste studioene i verden med de beste trenerne. Technogym Bike passer like godt på hotellrommet som på hotellets treningsrom.

Technogym bike på hotellrommet

Technogym Bike på kontoret

Gi dine ansatte muligheten til å delta på sykkeltimer for å lade batteriene, og prestere enda bedre. Bruk den som en ansattfordel og  som en del av din virksomhets wellnessprogram. Technogym Bike er også den perfekte kompanjong for dine ansatte som vil holde seg i form hjemme.

Technogym bike på kontoret

Les mer om Technogym Bike

Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - Technogym Bike

Les mer