Artikkel

Ny treningssykkel fra Technogym – Technogym Ride

TekstCaroline Wallander

Technogym lanserer den nye alt- i – ett sykkelen Technogym Ride.

Har du drømt om en sykkeltur på Alpe d`Huez i Dolomittene eller det islandske høylandet?
Technogym Ride er den første sykkelen med 22-tommers skjerm som lar deg ta del av en helt ny innendørs sykkelopplevelse.
Med en eneste innlogging får du enkelt tilgang til dine favorittreningsapper på skjermen og en intenst motiverende sykkeløkt starter når du tråkker i gang.

Gjennom sin integrerte 22-tommers konsoll er Technogym Ride den første sykkelen som tilbyr direkte tilgang til syklistens mest verdsatte apper. Zwift, Strava, Rouvy og TrainingPeaks samt underholdningsapper som Netflix, Eurosport og et komplett utvalg av treningsprogram, designet for å forbedre din sykkelprestasjon.

 

Skapt for å gi deg en opplevelse av utendørssykling – innendørs.

Den nye treningssykkelen er designet sammen med noen av verdens beste syklister for å tilby en unik treningsopplevelse for både nybegynnere og profesjonelle syklister. Technogym har samarbeidet med sykkeeliten i over 30 år. Samarbeidet startet med med Gianni Bugnos MG-Technogym profesjonelle team og har fortsatt som offisiell leverandør til de olympiske leker siden 2000.

Technogym Ride er designet for å kunne etterligne følelsen av å sykle utendørs. Via skjermen kan du drømme deg bort langs de svingede veiene langs noen av verdens mest kjente sykkelruter. Du kan til og med trene eksklusive TNT-program (Technogym Neuromuscular Training) for å forbedre din metabolske og neuromuskulære prestasjoner. Du kan også sette opp dine helt egne treningsprogram tilpasset dine personlige treningsmål.

Technogym Ride – en prestasjonsorientert treningssykkel som passer perfekt til hjemmetrening

Technogym Ride er utstyrt med et biomekanisk korrekt et girsystem. Det betyr at du får en utrolig realistisk sykkelfølelse som tåler sammenligningen med utendørssykling. Reaksjonstiden fra 0 til 1000 watt er på knappe 0,5 sekunder.

Technogym Ride lar deg trene lydløst og det gjør den perfekt til hjemmetrening. Den V-formede rammestrukturen gjør at den passer i størrelser fra 50 til 58+. Endre motstandsvalg (konstant kraft, helning, FTP- prosent) raskt og enkelt med snarveisknappene.

 

*For å få tilgang til Rouvy og «Technogym Trainers», sykkeltimer ledet av instruktør, så trenger du Unlimited abonnement.
Les mer om Technogym Unlimited her.