Artikkel

Interpadel inngår eksklusivt samarbeid med Qicraft – Technogym

TekstMari Hansen

FotoMari Hansen

Kontakt oss
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

Nordic Project Manager

+47 918 58 000

Den nyetablerte padelsenterkjeden Interpadel har valgt Qicraft – Technogym som treningsutstyrspartner

InterPadel har etablert fire padelsentre hittil i år, og har mål om å bli Norges ledende padelkjede. Nå har kjeden teamet opp med Qicraft for å ha Technogym-utstyr på sentrene.

Samarbeidet med Qicraft/Technogym føltes helt naturlig da vi ønsket å finne en partner på treningsutstyr til våre padelsentre, sier medeier Bjørn Maaseide i InterPadel i en pressemelding.

– De er fremoverlente, kompetente og har løsningsorienterte ansatte som gir oss personlig oppfølging og veiledning. I tillegg leverer de jo et av verdens beste merker, fortsetter han.

Padel er en av verdens raskest voksende sporter, og InterPadel har som mål å bli Norges ledende padelkjede. I tillegg er ambisjonen å bidra til å gjøre padel til en olympisk sport innen 2028.

Hittil i år har InterPadel lansert fire Padelsentre i Norge, og har to etableringer rett rundt hjørnet. InterPadel er startet av tre verdensmestere, og tidligere olympiere, Bjørn Maaseide, Jan Kvalheim og Thor Hushovd.

interpadel technogym
– Kan ikke bli annet enn topp

– Vi er stolte over samarbeidet med InterPadel, og glade for muligheten til å jobbe sammen med tre store profiler som Maaseide, Kvalheim og Hushovd, sier senior account manager Ronny Pettersen i Qicraft Norway.

Ronny Pettersen (Qicraft), Bjørn Maaseide, Jan Kvalheim, Tor Hushovd (t.v.) (Interpadel)

De siste åtte årene har Technogym blitt valgt som offisiell leverandør av treningsutstyr til OL, samt utmerket seg innen flere sportslige arenaer.

Nå som InterPadel satser for fullt, føler vi oss heldige som får ta del i denne reisen. Deres ambisjoner og verdier er helt i tråd med Qicraft og Technogym sin ambisjon om å få flere ut i aktivitet for å styrke folkehelsen i Norge. Denne kombinasjonen av vekst i padelsporten, sammen med verdigrunnlaget og noen av de sterkeste navnene innen idretten i Norge, kan ikke bli annet enn topp, fastslår han.