Artikkel

Finansieringsmodell som gjør det enklere å oppgradere treningssentre

FotoTechnogym

Finansieringsmodell som gjør det enklere å oppgradere treningssentre

Treningsbransjen endrer seg stadig, og for å holde kunder oppdatert er det viktig å tilby fleksible finansieringsløsninger. Qicraft har derfor tilpasset en operasjonell leie- og finansieringsmodell som gjør det enklere å gjøre oppgraderinger.

 

Operasjonell leie-modell bidrar til å holde treningssenteret oppdatert

Qicrafts kunder har lenge hatt mulighet til å velge Qicraft Finance som finansieringsløsning, og mange bestillinger går via Qicraft sitt eget finansieringsselskap. For å holde seg oppdatert velger flere kunder en operasjonell leie-finansieringsmodell som inkluderer lisenser, digitalt innhold, komplette treningskonsepter i tillegg til vedlikeholdstjenester utover selve treningsutstyret.

kuntosalilaitteiden rahoitus

Leasing kan gjøre det enklere å fokusere på kjernedrift

I treningsbransjen blir det stadig viktigere å ha et unikt konsept for å sikre seg varige konkurransefortrinn. Derfor inkluderer leasingfinansiering et bredt utvalg av treningskonsepter, innholdstjenester og programvarer som gjør det enklere for treningssentre å skille seg ut i mengden. Qicraft Finance tilbyr løsninger som gir rom for både fleksibilitet og kreativ utforming.

 

Selskapet har lang erfaring og dyp kompetanse innen treningsbransjen som er sjeldent blant tradisjonelle finansieringsselskaper. Ved å ta beslutninger om finansiering har man også fordelen av Technogym-utstyrets gjenkjøpsverdi – som innebærer at utstyret kan kjøpes tilbake dersom situasjonen krever det.

Planlegger du å oppgradere utstyret på treningssenteret? Eller er du interessert i de nye gruppetreningskonseptene fra Technogym? La oss finne den mest effektive løsningen for deg!