What it Takes

Most of all you need the right mindset.

Casper Ruud sitt utvalg:

Technogym Run

Kinesis Personal

Technogym Bike

Power Personal

Slik trener en tennisspiller i verdensklasse

For å prestere på et globalt nivå kreves det ikke bare teknisk presisjon og utholdenhet, men også målrettet styrke- og kondisjonstrening. Casper Ruud sin trener Marcel da Cruz lager programmer som er skreddersydd for å styrke muskelgrupper og kraft i bevegelser gjennom øvelser som er essensielle for tennissporten.

 

I et av deres mest populære programmer finner du frem- og sideutfall, etterfulgt av bulgarske sidehopp for å bygge eksplosiv styrke og balanse. Denne øvelsen er bidragsytende for å skape smidige retningsendringer som er helt sentralt på tennisbanen. Hoftehev eller «hip thrust» styrker sete- og kjernemuskulatur, og bidrar til å generere kraft i hvert slag. Andre mer spesifikke øvelser er enarmsrykk og medisinballkast, begge fokuserer på overførbare bevegelser og rotasjon som er kritisk for både forehand- og backhand slag.

 

Programmet avsluttes med intervalltrening på 17/13 x15x2. Dette er viktig for å opprettholde utholdenhet og eksplosivitet gjennom lengre tenniskamper. 

 

Treningsprogrammet til Casper Ruud:

 

(Oppvarming)

  1.  
  2. Utfall frem & side 5×3
  3. Bulgarsk sidehopp på stepkasse 8×3
  4. Hoftehev/Hip thrust 8×3-4
  5. Enarmsrykk 6×3-4
  6. FH&BH Medisinballkast 6-8×3-4
  7. Situps på bosu/Medisinsballkast 8-10×3-4
  8. Rygghev 12×3
  9. Sideplanke m/rotasjon overkropp 8-10×3
  10.  

Intervall 17/13 x15x2

Fra enkel tegning til skreddersydd løsning

Casper Ruud startet reisen mot sitt drømmegym med en enkel plantegning av rommets areal og høyde. Sammen med familien dro han til Technogym for å møte Hæge, og diskutere deres behov og visjon for treningsrommet. Etter nøye evaluering av rommets utforming og Caspers behov jobbet Hæge tett med teamet deres for å utvikle en løsning som er både funksjonell og tilpasset Caspers krav til kvalitet og ytelse. Det var viktig å ha en god rekkevidde på utstyret, og mulighetene strekker seg helt fra frivekt- og baseøvelser til spesialapparater som replikerer bevegelser fra tennisbanen.

 

Hæge er vant til å jobbe på tvers av kundebehov, og har lang erfaring med å skape skreddersydde løsninger som dekker alt fra store til små treningsareal. For å sikre at treningsrommet blir brukt over tid er software og det digitale økosystemet til Technogym essensielt. Med Technogym Run og funksjonen Relive, kan du gjenskape løypene dine utendørs, og gjenskape løpeprofilene direkte fra tredemøllen. På denne måten kan du enkelt følge progresjon, og oppnå resultater på en engasjerende måte. Videre tilbyr det digitale økosystemet muligheter til å delta på live-gruppetimer via Technogym Sessions. På denne måten kan du hente inspirasjon fra coacher, og og delta på gruppetimer med instruktører direkte fra ditt eget hjem.

 

Hæge hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for deg basert på dine treningsmål, og sørger for at treningen forblir variert, motiverende og tilpasset dine behov.

Bygg hurtighet, presisjon & utholdenhet 

Hurtighet

Bli raskere

Løp raskere og bygg eksplosivitet med guidede treningsøkter. Velg mellom et bredt utvalg av digitalt innhold for både kondisjon- og styrketrening.

Få bedre teknikk og resultater

Utvikle deg til å bli en bedre løper gjennom virtuelt treningsinnhold.

Støyreduserende teknologi

Med lydabsorberende teknologi kan Casper kan trene når det passer han. Uansett hvilken tid på døgnet.

Presisjon

Frie bevegelsesbaner

Frie bevegelsesbaner. Gjenskap hvilke som helst bevegelse uavhengig av idrettsgren.

Enkle instillinger

Arbeidsbelastningen kan velges med et enkelt trykk.

Vri på innstillingen for å se motstandsnivået endre seg sømløst fra 0 til 20 på  berøringsskjermen.

Bredt utvalg

Kan gjennomføre over 200 ulike øvelser, kun fantasien setter grenser.

Utholdenhet

Stor skjerm for underholdning

Med en 27″ skjerm med ett 30 W lydsystem skaper en opplevelse som kan konkurrere med hvilken som helst TV.

Tilpasser seg deg

Technogym Bike er resultatet av mer enn 30 års biomekanisk forskning og kontinuerlig dialog med olympiske idrettsutøvere. Sykkelen tilpasser seg kroppen etter bare noen sekunder.

Høyere hastighet, høyere stigning

Med topphastighet på hele 25 km/h og stigning på opptil 15 % kan du ta løpingen til neste nivå.

Ta treningen din til neste nivå

Få spesifikke treningsprogrammer fra toppatleter innen golf, tennis, ski og løping. Lær av de beste for å bli den beste utgaven av deg selv, uansett nivå og målsetning.

All motivasjon du behøver

Technogym App

Treningsappen som hjelper deg å nå dine mål. Finn øktene som passer best for deg. Vi har et bredt utvalg innen HIIT, styrke, uttøying, boksing, yoga og mer.

Sessions

La instruktørene inspirere deg til å få frem ditt fulle potensial. «Sessions» består av mer enn 1000 øvelser, og det legges ut nytt innhold på ukentlig basis.

Signature Programs

Treningsøkter med fokus på spesifikke idrettsgrener, og veiledet av toppinstruktører. Ønsker du å bli bedre i løping, tennis, ski eller golf?

Får deg et steg nærmere ditt mål

Hvorfor Technogym?

 

 

«Samarbeidet med Technogym er utrolig viktig for meg som idrettsutøver. Technogym er kjent for produkter av høy kvalitet med fokus på teknologi og estetikk. Jeg har brukt produktene i årevis, og som toppidrettsutøver er det avgjørende å ha førsteklasses utstyr for å opprettholde 100% optimalt nivå til enhver tid. Med Technogym-produktene kan jeg enkelt trene, enten det er med en coach eller på egenhånd. Det kan være utfordrende for en toppidrettsutøver å finne kvalitetsprodukter som gir samme grad av støtte og fremgang som Technogym gjør.

 

 

– Casper Ruud 

La oss hjelpe deg med deres treningsrom

Send oss en melding via skjemaet under og fortell om ditt prosjekt. Det kan være treningsrom eller integrering av treningsløsninger  i arbeidsmiljøet. Våre konsulenter kommer til å kontakte deg så snart som mulig for å hjelpe til med design og implementering. 

Video: 

Elevate Productions

Director: Leo Aadland
Producer: Leo Aadland
Excecutive producer: Eivind Bjørnenak
Director of photography: Leo Aadland
1AC: Amund Meier
2AC: Robin Tiller
Editor: Leo Aadland
Color: Leo Aadland
3D: Spyders & Edwins Edits
Sound Mixing: Marco Lopez
Script: Leo Aadland & Lena Aadland
Production company: Elevate productions
Client: Technogym NO

 

Foto:

Sveinung Bråthen

casper-ruud-what-it-takes-qicraft