Artikkel

Beste crosstrainer for ditt hjem 2021

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

‘Bloody excellent’

Slik beskriver T3 generelt Technogym når de lister opp de beste crosstrainerne i året (Synchro). Uansett hvilken av våre crosstrainere du velger å kjøpe til hjemmetreningen din, kan du være sikker på at du ikke blir skuffet.

 

Med utmerket biomekanikk tilbyr Synchro Forma en av de jevneste, mest flytende treningsopplevelsene på markedet. Sammen med den digitale skjermen, håndtaksmonterte kontroller og utmerkede apper, får du en maskin som lager ekte resultater.
Technogyms Synchro Forma passer til alle som drømmer om den perfekte maskinen som trener hele kroppen.

Relaterte produkter

Technogym

Les mer

«Det er en grunn til at Technogym-utstyr er tilgjengelig i populære treningsfasiliteter rundt om i verden, og det er fordi det er utmerket.

T3 magasin

Markedets mest stillegående og kompakte ellipsemaskin for hjemmetrening

Technogym Elliptical gir deg en svært effektiv treningsøkt på minimalt med plass hjemme, uten å belaste knær og ledd.  Du får tilgang på et omfattende videobibliotek med ferdige treningsøkter og skreddersydde treningsprogrammer som hjelper deg å nå dine treningsmål raskere. Dens kompakte og foldbare design gjør den ideell for alle hjem og rom i huset, uansett størrelse. Ellipsemaskinen tar kun opp 1kvm når den er i bruk, og kan enkelt foldes sammen til halvert størrelse og flyttes hvis ønskelig når den ikke er bruk.

Relaterte produkter
Technogym Elliptical

TechnogymTechnogym Elliptical - Technogym Elliptical

Les mer
Technogym Elliptical

“Et mesterverk er laget av detaljer”

For de som er interessert i design, anbefaler vi at du sjekker Technogym Cross Personal. En moderne klassiker designet av arkitektstjernen Anonio Citterio.

Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

Bli med på festen

Er du interessert i at hver treningsøkt er en opplevelse utover det vanlige? Excite Live Synchro er fullpakket med underholdning, digitale personlige treningsøkter, virtuelle utendørsruter og mye mer.

Relaterte produkter
Excite Synchro

TechnogymExcite Live - Excite Synchro

Les mer