Service og support

Vi tilbyr gode serviceavtaler for deg som ønsker regelmessig service og vedlikehold på ditt utstyr. Vi bistår med alt fra levering og montering til service og oppdatering av programvare. Les mer om vår serviceavtale her.

Qicrafts eget serviceteam består av serviceteknikere basert i Stavanger, Bodø, Bergen og Oslo. Våre serviceteknikere utfører regelmessig service, reparasjoner og vedlikehold av treningsutstyr for våre kunder.

Vårt serviceteam har kurs og sertifiseringer for å utføre alt fra service og reparasjoner til oppgradering av programvare, vedlikehold og garantireparasjoner på ditt treningsutstyr. Teamet består av serviceteknikere, kundeservice, delelager, levering og montering.

Klikk her om du ønsker å bestille deler, melde feil eller bestille service:

Qicraft anbefaler at vårt utstyr monteres og tilpasses av autoriserte montører for å kunne ivareta en god kvalitetssikring før bruk.

Viktig å vite om garantibestemmelser: Technogyms tredemøller har krav om egen strømkurs på 16 ampere pr. maskin. Dersom dette kravet ikke tilfredstilles vil produktgarantien kunne frafalle helt eller delvis.

Knapp

Klikk her for TeamViewer Support 

Har du spørsmål?
Kontakt Andreas Lindqvist