Oversikt over Master Trainers og kursholdere hos Qicraft


Kjell Olav Engen
Foreleser og sykkelinstruktør

Kjell Olav Engen er utdannet fysioterapeut, samt at han utdanner sykkelinstruktører for Fitness deltid ved Norges Idrettshøgskole. Han er opptatt av mestringsfølelse og treningsglede. Dette danner bærebjelkene i hans undervisning. Kjell Olav er en populær instruktør på flere av Nordens store treningseventer og gir deg en sykkelopplevelse utenom det vanlige.


Hæge Fagerhus Asak
Master traineransvarlig hos Qicraft

Hæge har bachleorgrad i fysisk aktivitet og helse, ved Norges Idrettshøyskole og grunnutdanning i ledelse, administrasjon og coaching fra BI i Oslo. 

  • Jobbet som personlig trener i 15 år – SATS, Elixia, Family Sports Club, Pilates Room. 
  • Daglig leder av  treningssenter i 5 år – Family Sports Club, Pilates Room. 
  • Sertifisert spinning instruktør, salinstruktør og pilatesinstruktør med 13 års erfaring. 
  • Aktiv karriere som håndballspiller i Norsk Eliteserie i 13 år og 2 år i Tysk Bundesliga. Hun har gjennom håndballen vært en del av landslagets satsing på basistrening sammen med Olympiatoppen i perioden 2000 – 2006.

Hæge sin styrke ligger på funksjonelltrening, tilrettelagt ulike kundegrupper. Hun har bred erfaring med å trene ulike typer mennesker med ulikt utgangspunkt, individuelt og i gruppe.


Johan Andersson
Foreleser og PT

  • Utdannet PT gjennom SAFE Education og har jobbet som personlig trener siden 1998, i SATS, ELIXIA og Evo. 
  • Jobbet som fotball- og håndballtrener i flere år.
  • Holder foredrag og workshops i blant annet basetrening, baseøvelser, PT-salg, funksjonell trening og alternativ trening på blant annet NIH.

Johan sin styrke er base trening, styrkeløft, funksjonell trening og coaching.


Jorunn Foss – Master trainer

Jorunn Foss er daglig leder på Skullerud Sport Senter og har vært i bransjen siden 1987. Sykkel er for henne en stor lidenskap og hun har jobbet med wattbaserte sykkeltimer som gruppetreningskonsept siden 2014. Hun er en kunnskapsrik og erfaren konseptutvikler og senterleder og vet hva som må til for å skape gode og lærerike timer.


Øystein Fundingsrud
Master Trainer

Øystein har syklet profesjonelt på kontinentalnivå og deltatt på landslaget ved flere anledninger. Han er eier og driver Family Sports Club Askim. Der har han stort fokus på å knytte utendørs- og innendørssykling tettere sammen. Ved bruk av teknologi designer han gode økter som gir motivasjon til de fleste, uansett forutsetninger og mål med treningen.


Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen
Master Trainer

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen, er 41 år fra Verdal. Opprinnelig næringsmiddelteknolog og styrkeløfter, og har drevet Sprek Trening AS siden 2003. Har jobbet med individuell og gruppebasert coaching innen trening og kosthold siden 2004. Har bred treningserfaring, alltid nysgjerrig på fornyelse og faglig oppdatering. Anne Sigrid er en mester på å gi folk gode treningsopplevelser, gjennom hennes trygge og motiverende vesen inspirerer hun folk til nye høyder. Anne Sigrid har 37 medaljer fra EM og VM, deriblant gull i EM sammlenlagt, gull i VM knebøy. Tidligere verdensrekordholder i knebøy, 10 x norgensmester og har 3 x kongepokal.


Soroush Jozani
Foreleser – Atakademi

Soroush er en erfaren PT, foreleser og PT-leder med kompetanse innen CrossFit, olympisk vektløfting og 3D-trening. Han jobber stadig med å utvikle nye ferdigheter og konsepter parallelt med trenerjobben. Les mer om Atakademi her.


Ole Christian Bjerkeset Kristiansen
Foreleser – Atakademi

Ole Christian er en erfaren PT som har fordypet seg innenfor funksjonell trening rettet mot idrettene fotball og håndball på høyt nivå. I tillegg til å være PT-leder har han fysisk ansvar for Kristiansand-laget Vipers i Eliteserien håndball damer. Les mer om Atakademi her.

Helene Nes
F
oreleser Atakademi

Helene har en bachelorgrad i folkehelsearbeid og er prehab/rehab-PT med kompetanse innen CrossFit og ernæring. Hun er særlig opptatt av hverdagsfunksjon og skadeforebyggende trening. Les mer om Atakademi her.


Charlotte Marie Svinø Karlsen
Foreleser Atakademi

Charlotte er journalist og prehab/rehab-PT med kompetanse innen CrossFit, ernæring og folkehelse. Hun fokuserer mye på bevegelse, funksjonell trening og kombinasjon av styrke og kondisjon. Les mer om Atakademi her.


Frank Pedersen
Foreleser Atakademi

Frank er idrettslærer og -fysiolog, PT, aktiv syklist og tidligere fotballspiller. Han jobber mye med utholdenhetsidrett og annen trening som kan bedre prestasjon i disse. Les mer om Atakademi her.