Oversikt over Master trainers og kursholdere

Kjell Olav Engen – Foreleser/sykkel instruktør
KJell-Olav-Engen

Kjell Olav Engen er utdannet fysioterapeut, samt at han utdanner sykkelinstruktører for Fitness Deltid ved Norges Idrettshøgskole. Kjell Olav er opptatt av mestringsfølelse og treningsglede, og dette danner bærebjelkene i hans undervisning. Kjell Olav er en populær instruktør på flere av nordens store treningseventer og gir deg en sykkelopplevelse utenom det vanlige.

Hæge Fagerhus Asak – Master trainer ansvarlig hos Qicraft
Mastertrener-Haege

Hæge har bachleor i Fysisk aktivitet og Helse, ved Norges Idrettshøyskole. Grunnutdanning i ledelse, administrasjon og coaching fra BI Oslo. Jobbet som personlig trener i 15 år, SATS, Elixia, Family Sports Club, Pilates Room. Daglig leder av  treningssenter i 5 år, Family Sports Club, Pilates Room. Sertifisert spinning instruktør, sal instruktør, Pilates instruktør med 13 års erfaring. Aktiv karriere som håndball spiller i Norsk Eliteserie i 13 år, 2 år i Tysk Bundesliga. Har gjennom håndballen vært en del av landslagets satsing på basistrening sammen med Olympiatoppen I perioden 2000 – 2006. Hæge sin styrke ligger på funksjonelltrening, tilrettelagt ulike kundegrupper. Hun har bred erfaring med å trene ulike typer mennesker med ulikt utgangspunkt, individuelt og i gruppe.

Johan Andersson – Foreleser/PT

Mastertrener-Johan
Utdannet PT gjennom SAFE Education. Jobbet som Personlig Trener siden 1998, i SATS, ELIXIA og Evo. Jobbet som fotball og håndball trener i flere år.
Holder foredrag og workshops på bland annet base trening, base øvelser, PT salg og funksjonell trening, alternativ trening på bl.a. NIH siden 2002.
Johan sin styrke er base trening, styrkeløft, funksjonell trening og coaching.

Jorunn Foss – Master trainer

Bilde kommer

Jorunn Foss er daglig leder på Skullerud Sport Senter, og har vært i bransjen siden 1987. Sykkel er for henne en stor lidenskap og hun har jobbet med wattbaserte sykkeltimer som gruppetreningskonsept siden 2014. Hun er kunnskapsrik og erfaren konseptutvikler og senterleder og vet hva som må til for gode, lærerike timer, samt hvordan finne ut hva som passer.

Øystein Fundingsrud – Master trainer

MAstertrener-Øystein

Øystein har syklet profesjonelt på kontinentalnivå og deltatt på landslaget ved flere anledninger. Han er eier og driver Family Sports Club Askim der han har mye fokus på det å knytte utendørs og innendørs sykling tettere sammen. Ved bruk av dagens teknologi designer han gode økter som gir motivasjon til de fleste uansett forutsetninger og mål med treningen.

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen – Master trainer

Mastertrener-Anne-Sigrid

Soroush Jozani – Foreleser atakademi
Mastertrener-Sorosh

Soroush er en erfaren PT, foreleser og PT-leder med kompetanse innen CrossFit, olympisk vektløfting, 3D-trening med mer. Han jobber stadig med å utvikle nye ferdigheter og konsepter parallelt med trenerjobben.

Ole Christian Bjerkeset Kristiansen – Foreleser atakademiMastertrener1

Ole Christian er en erfaren PT som har fordypet seg innenfor funksjonell trening rettet mot idrettene fotball og håndball på høyt nivå. I tillegg til å være PT-leder har han fysisk ansvar for Kristiansand-laget Vipers i Eliteserien håndball damer.

Helene Nes – Foreleser atakademi
MastertrenerHelene

Helene har en bachelor i folkehelsearbeid og er prehab/rehab-PT med kompetanse innen CrossFit og ernæring. Hun er særlig opptatt av hverdagsfunksjon og skadeforebyggende trening.

Charlotte Marie Svinø Karlsen – foreleser atakademi

mastertrener-Helene-2

Charlotte er journalist og prehab/rehab-PT med kompetanse innen CrossFit, ernæring og folkehelse. Hun fokuserer mye på bevegelse, funksjonell trening og kombinasjon av styrke og kondisjon.

Frank Pedersen – foreleser atakademi

Frank er idrettslærer og -fysiolog, PT, aktiv syklist og tidligere fotballspiller. Han jobber mye med utholdenhetsidrett og annen trening som kan bedre prestasjon i disse.